solemma

Gaaaahh

Kategori:

Från att vara en riktig sjusovare i vagnen med lurer på 4 timmar till att vakna efter 20 min efter att varit totaldäckadnär man lagt ner henne. 
Det är denna lilla tös för tillfället. Får hon fortsätta sova i famnen kan hon sova upp mot 3 timmar. Jag hoppas innerligt att det är en fas hon är i nu för oj vad det tar på tålamodet att hon inte sover. Har verkligen inte tid att sitta på soffan med en tvååring här hemma. 
Sen är hon inte särskilt nöjd heller så länge innan hon vill sova igen. 
En riktig liten krångelfia har vi fått här hemma men konstigt nog så är det inte allt för jobbigt för man vet att det kommer ändras. Förhoppningsvis iaf 😉 
Tex så är kvällarna mycket bättre nu och man kan lägga henne i sin säng och hon sover vidare. Så va det inte för några veckor sen. Skönt att slippa kvällsskriket.
För övrigt så ska vi på läkarundersökning imorgon. 
Ja vi har fått ytterligare en kräkbebis och den här gången är inte orken med riktigt eller tiden heller för den delen. Byta kläder stup i kvarten hinns inte riktigt med. Vet inte riktigt vad dom ska kolla men vi ska se om vi kan få nått alternativ och hjälp att få det bättre, tyvärr kan ju det innebära att amningen får ta lite stryk. Men vad som helst som kan hjälpa känner jag. 
Vi får se vad dom säger imorrn 😊 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: