solemma

Kurs

Kategori: Allmänt

Måndag och tisdag kommer jag spendera på Kerstin Florian, jag ska få lära mig produkterna lite bättre. Sen på tisdagkväll åker vi nog hemåt.

Dagen idag har varit späckad med mat,mat,mat,fika och lite shopping. Har även hunnit med och hälsa på kusin Jenny.
Får tacka min käre mor för kläderna som jag fick. Jätte behövligt, (tycker jag som har hela garderoben full men aldrig hittar något att sätta på mig)

Måste bara meddela att jag saknar min underbara fästman nå förskräckligt redan. Imorse vaknade jag av att hans klocka ringde. Men det va ju bara i drömmen. Är så van vid  att bli väckt av den så det va så verkligt.
Men snart är jag i din famn igen. Det är där jag trivs som bäst. <3

Nu blir det den där jobbiga rutinen med tandborstning, make up borttagning och avklädning. Typiska i-lands problem.

God natt!

Storstan!!!

Kategori: Allmänt

Sitter och kikar på fångarna på fortet hos min kusin Maria. Trevlig kväll med god mat : )
Igår va en toppen kväll, med nästan alla av dom bästa.Är verkligen glad över mina vänner, ni förgyller mitt liv <3
Maten på sportbaren kan ju disskuteras, men det blev löst bra tillslut ändå och Bill Opel är ju alltid bra. Nu ska jag ta och bädda min säng sen får det nog bli en film. Är ganska slut efter igår faktiskt, det märks att man inte är 20 längre om man säger så ; P

Ha en kul lördagkväll alla som är ute i vimlet!!!

Farmor & Farfar

Kategori: Allmänt

Tänk att jag har sånna underbara farföräldrar, dom finns ALLTID där.
Jag hoppas jag har lärt mig nånting från dom och det är att vara givmild och alltid ställa upp för varandra, no matter what!

NI är bäst <3


P.s Ikväll blir det tjejmys och även imorrn, kommer ju bli lite bortskämd det händer ju inte såå ofta att alla kan samlas....

I´m Back!!!!!

Kategori: Allmänt

OK jag slänger in ett litet inlägg, jag har faktiskt känt ett litet sug efter att börja blogga igen. Vi får se hur det går, det kanske bara blir detta eller så kanske jag börjar uppdater lite titt som tätt. Det som avgör mest är om detta internet och dator vill som jag vill. Det är nämligen inte många gånger vi är sams.
Men välkommen tillbaka kanske man ska säga då! : )

God natt
E