solemma

Lidingöloppet 2009

Kategori: Allmänt

Nu är det gjort, jag har klarat 3 mil! Det va bra mycket jobbigare än jag trodde och det gick kanske inte så bra som jag hoppats men jag har klarat det och det känns otroligt kul. Nu ska jag finslipa tiden till nästa år bara ; )
Efter 2 mil va jag helt slut i benen och backarna blev bara fler och fler och brantare och brantare.Blev mycket gående då. Usch tänkte jag då men med 5 km kvar fick jag ny energi och när jag kom i mål hade jag kunnat fortsatt längre. Folket säger att jag såg oförskämt pigg ut. Men då hade jag ju "fuskat" och gått lite oxå.
Nu är jag sugen att även nästa år springa.
Igår jobbade jag i grillen hela dagen, trodde jag skulle va mycket tröttare i kroppen än vad jag faktiskt var och är. Nog känns det i benen allt men inte så farligt.

Här bjuder jag på lite bilder...


Våran fina lunch



Jag vet inte om han ser ut så här för att han är hungrig eller för att det ser äkligt ut.



På plats och otroligt taggade. Jonsson, jag,Björn, Jerker & Johan



På väg mot starten och Sara va förste bärare. Otroligt bra jobb jgjorde hon som våran trogna supporter.



Yes vi klarade det!!! : ) Jag, Jerker, Johan, Björn & Emma

Nu laddar jag om för Vasaloppet nästa. Usch ser inte allt fram emot det, tycker det är sjukt tråkigt att åka skidor. men men det ska väl gå det oxå.

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och idol : )
Puss på er

Stockholm

Kategori: Allmänt

Sitter fortfarande i Venjan, borde egentligen gå in i duschen och packa och få lite gjort men jag är lika seg som alltid.
Har jobbat idag halva dagen bara, skönt d. Åker snart till Mora till Johan och Sara sen drar vi vidare till storstan. Som sagt imorrn är det dags för lidingöloppet. Så jäkla tråkigt bara att jag inte alls är på topp. Har varit förkyld i 2 veckor snart och har inte alls kunnat träna lika mycket som jag borde. Det har känts i kroppen när jag varit ute och sprungit att jag inte alls haft samma ork. Men jag hoppas det går bra imorrn iaf, bara jag tar det lugnt så går det nog alldeles utmärkt. Jag ser iaf fram emot det, ska bli riktigt skoj!
Klockan halv 2 startar jag och sen lär man väl hålla på till 5 tiden nångång. Sen blir det hemfärd igen till byn. Tur vi har privatchauffören Sara med oss : )
Tobbe skulle även ha kalas imorrn då han fyllt år får väl se hur sent det blir och om man inte är helt död så kanske jag åker dit och säger grattis : )

Nej nu måste jag verkligen in i duschen det här går ju inte.
Vi hörs efter helgen får se om jag överlever dom 3 milen.
Puss & Kram

Saknad

Kategori: Allmänt

Nu har det gått alleles för lång tid utan dig, jag blir galen!
Nu vill jag ha ett jobb i Mora, närmare mina vänner och min kärlek. Här i Venjan är det nu förtiden sten dött. Som sagt somrarna är toppen här men sen blir det lätt lite långtråkigt.
Detta bilåkande fram och tillbaka blir dyrt, jag hade lätt åkt varje dag men varken bil eller pengar så är det inte lätt.

Idag har jag varit på dagis hela dagen ujuj jag är trött idag.... ska ta och slå mig ner framför tv:n nu och kika på Hollywoodfruar. Pinsamma människor.

Saknar dig mitt hjärta.


Jag är lite kärlekskrank så här på kvällskvisten tror jag ; P

: )

Kategori: Allmänt

Tänk att en människa kan få en på så bra humör.
Åter i min ensamhet men det lilla besöket fick mig att le lite extra. ♥
Nu ska jag inta sängen.
God natt alla vänner

Höst

Kategori: Allmänt

Ja nu är det höst och med den smyger sig otåligheten på, det börjar krypa i kroppen på mig och jag vet inte riktigt vart jag har mig själv. Ena stunden vill jag bara vara andra vill jag ut på nya äventyr.
Vad jag ska göra med mitt liv är ett stort frågetecken, varför kan man inte ha topp betyg & va riktigt smart så man kan välja och vraka bland alla utbildningar. Nej med mina betyg så kommer jag inte långt.
Det känns så trist att behöva vänta ett helt år till på att söka och sen kanske man inte kommer in iaf.
Jag får helt enkelt vänta och se vad livet har att erbjuda men just nu är det lite väl segt.

Just idag är en riktigt tråkig dag, har jobbat och det gick väl bra med tanke på att man får dubbelt betalt på söndagar som gör att man orkar. Sen va jag upp till Hållan för middag med släkten. Stannade även kvar dr efter alla åkt hem och läste lite i min Engelska bok. hade varit så skönt att stanna kvar där lite längre men jag trodde jag skulle få besök så jag åkte hem. Men jag sitter fortfarande här själv utan sällskap och fastän jag brukar tycka det är skönt så är jag idag väldigt sällskaps sjuk.
Jag får helt enkelt sätta mig vid tv:n och kika på en film eller nått. Orkar inte åka nånstans heller. Imorrn ska jag upp och jobba på dagis hela dagen. Ska bli skoj! Jag blir nog i Venjan ända tills på onsdag då jag jobbar både på dagis och affären. Ledig torsdag jobbar halva fredagen sen bär det av till STHLM för springning. Kommer tillbaks lördag kväll nångång och sen jobb Söndag. Usch va jag hade velat vara ledig då.. men men... har man svårt att säga nej så får man skylla sig själv.

Nu blev det ett väldigt negativt inlägg men man kan inte va på topp jämt och just idag är en sån dag som lika gärna kunnat vara.
Jag saknar fortfarande min gitarr, mamma jag lånar hemskt gärna en till Venjan! Tack ♥

Vi hörs!

Å min gitarr

Kategori: Allmänt

En kväll som denna så saknar jag min gitarr som jag nu har i Mora...

Hög tid

Kategori: Allmänt

för en uppdatering här. Jag fick order från min kära arbetskamrat Emilia idag så det är väl bara att lyda ; )
Ja vad har jag haft för mig då.. hmm jag vet inte ens vad jag skrivit sist och jag orkar inte kolla heller. Men jag har iaf kommit i ordning i lägenheten nu är det bara lite gardiner och smått och gott som behövs fixas. Men pengarna är inte riktigt min bästa vän nu för tiden.
Förra veckan bjöd jag på teparty för mina kära vänner, och jag måste säga att vi träffas alldeles för sällan allhiopa. Kul att alla så många kunde komma!



Killen i gänget trivs med alla brudar : )




Jag hade tom bakat bröd dagen till ära : )

Sen har jag hunnit med ett till kräfkalas oxå. Mycket trevligt men jag höll mig nykter och åkte hem ganska tidigt.



Sen även en hej då fest för Malin som har åkt till Spanien tills Juni -10 Trist men kul för dig vännen! : )



Middag hos Johan innan utgång på Wasa.
Första gången jag va ut i Mora sen jag vet inte när. Jag bröt även mitt nykterhets löfte. Men en gång gör inte så mycket. Plus att det va Malins sista kväll. Men vi hade skoj även fast Wasa är lite som det är.

Det va lite av vad jag pysslat med sista tiden. Nu i helgen jobbar jag, skit tråkigt men välbehövligt. Så nu sitter jag här i min ensamhet och bara njuter. Det är ganska skönt att bara va ibland. Snart blir det en film på tvn så tänkte mysa ner mig i soffan me täcke och en brasa. Livet e bra gött ibland.

Idag sprang jag 16 km upp till Hållan och det va riktigt tunga ben usch. Det måste va den backiga milen från i torsdags som fortfarande sitter i bena. Nu vilar jag mig i form till Lidingöloppet nästa helg. Ser fram emot det tok mycket. Ska bli skoj!  Synd bara att jag ska hem och jobba på söndagen. Kommer nog va något död då.

Nej nu tackar jag för mig tänkte lägga upp lite bilder på facebook oxå när jag ändå är i farten. Blir så lite tid med internet nu när jag inte skaffat nått till Mora än.
Just ja jag har även börjat plugga nu. Engelska B och matte B. Eller börjat och börjat jag har inte ens öppnat böckerna än.. vi får se hur det där slutar....

God natt med er!
Puss





Garaget

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag hängt med pappa i garaget. Vi har kikat på Mazdan & mekat med min cykel.



Bilen va så skitig, efter att ingen använt den sen jag åkte, så pappa kunde inte se genom rutan. Men den gick igång iaf! Så snart kanske jag kommer ut på vägarna igen med finbilen.  Va lite rosthål som måste svetsas å grejas innnan besiktning. Men jag & far har gjort en deal. Om jag klipper gräsmattan & städar hemma så fixar han det. Han är en av dom bästa min kära pappa : )



Pappa hissar upp bilen



Pappa placerade mig i bilen och hissade upp mig sen fick jag sitta där. Kanske han tuckte det va säkrast å ha mig där så jag inte hade sönder nått ; P



Sen blev det cykelreparation



Pappa han kan tametusan nästan allt. En riktig alltiallo

Det är bäst ni ser upp ute på vägarna för snart kanske jag dyker upp i mina vrålåk igen! : )
God natt med er

Hemma fru

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen allt på plats i lägenheten, det blev jätte bra med soffan. Nu är det bara lite småplock kvar. Men det är otroligt skönt att ha eget igen.
Igår va jag en riktig hemmafru. Lagade mat, tvättade, plockade undan en massa grejer & gjorde rårörda lingon. Kände mig riktigt duktig, men värre är det idag har inte gjort ett smack sen jag kom hem från jobbet. Jag som skulle ut och springa men nu är det ju mörkt. Trist! Får nog ställa klockan tidigt imorrn och ta en springtur innan jobbet.

Ringde även till ett ställe idag om jobb ska dit nästa torsdag, får se om det kan leda till nånting. Jag håller er uppdaterade. Nu måste jag bara skriva ihop ett bra CV som jag kan lämna. Usch det är så jobbigt sånt där.

Nu ska jag ta mig en dusch och sen krypa ner i sängen, har inte blivit så mycket sömn på sistonde.
Puss & God natt