solemma

Jag ligger efter

Kategori: Allmänt

Bloggandet har jag kommit efter med en dag nu, igår kom jag hem vid 23 och va helt slut så jag stupade i säng.
Igår va ännu en trevlig söndag med Milli innan filmkväll hos Sus med tjejerna. Man är omgiven av härliga människor här som jag nog kommer sakna mer än vad jag trott. Det händer inte så ofta att vi alla kan ses men när det väl händer så har vi trevligt ihop. Det är en viss gemenskap när man är au pair och lever som man gör.

Jag får väl helt enkelt visa gårdagen i bilder oxå. : )



Så klart blev det baseball ännu en gång. Benji hade match. Efter det slutade jag och Milli kom och hämtade mig och vi fick för oss att åka till...



Inte spännande alls men nu har man varit där oxå och vi hade ju bra skoj i bilen iaf ; )

På vägen hem stannade vi på..



Va så otroligt sugen på chokladbollar och jag lovar det va riktigt gott!



Vi hittade världens största hiss och jag fick lov att demonstrera.



Denna gång hade vi mycket skoj på Ikea. : )



SVERIGE VS USA
Spelar nog ingen roll vart jag kommer befinna mig i framtiden för jag kommer alltid sakna nånting......

Idag började jag 7 igen mamman kommer tillbaks imorrn. Va på spinning 55 min och simmade 50 min när barnen va i skolan. Sen har vi hängt ute i solen innan det va dags att åka hem för middag. Gjorde kalkon(kött) färs sås idag och mmmm gott gott. Barnen gilla det oxå!
Gick sen en liten promenad på 30 min när jag slutade. Det va riktigt härligt och friskt ute. Är så skönt när det är ljust länge.
Nu kikar jag på Gossip girl och ska nog krypa ner under täcket och bara vara.

Natti natti.

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Nu är klockan 08.00 lördagmorgon, barnen vaknade redan klockan 7 idag... nu tittar dom på lite TV medans jag gör mig klar. Men hamnade såklart här istället. hehe!
Hade en bra dag igår oxå och helgen har gått väldigt smidigt.
Jag visar i bilder istället...



Medans Benji va på födelsedags kalas så hade Tobey sin första Tball match. Så otroligt sött!



Tobey gjorde homerun : )



Efter vi hämtat Benji åkte vi till gymmet och badade, strålande sol!!!



Sen blev det middag på...



Grymt goda pizzor!

I dag blir det födelsedags kalas och efter det har Benji baseball match. Planen är att Michael kommer till den och sen är jag ledig. Hoppas inte hans plan är försenat bara...



Tack för en trevlig helg grabbar : )

Nu måste jag göra mig klar, sitter i morgonrock och måste packa snacks och grejer....
skynda, skynda Emma.

...

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit duktig och läst igenom lite utbildningar men tyvärr hittar jag bara en som är intressant. den är i karlstad så man får väl hålla tummarna så jag kommer in. Hälsa & wellness heter denna utbildning, nån som har nått förslag om liknande utbildning nån annanstans??
Imorrn skickar jag nog in min anmälan...

Natti natt

En bra dag med pojkarna

Kategori: Allmänt

Har haft en riktigt bra dag med mina små pojkar idag. Dom har varit så duktiga och vi har haft kul ihop.
Blev väckt 5.30 i morse av att Lisa hade kikat fel när hennes flyg gick. Alltså lämnade flyget tidigare så hon fick lov att åka. Barnen va oxå vakna men kikade på tv. Så det blev en lång dag idag. Jag va på spinning 50 min och körde lite styrka i gymmet ca 40 min  efter det. Har sen haft playdate med 2 flickor och dom är ju så söta ihop : )




Barnen med flickornas nanny.

Sen blev det fotboll hem för bad och middag och nu sover dom!
Dom fick även lite av min svenska choklad till efterrätt. Geishan smällde jag i mig igår på 2 sekunder ; )




Godnight sweethearts! ♥♥

24/7

Kategori: Allmänt

Japp imorrn klockan 7 börjar min långa helg. Har en liten brake iaf från 9-12 då Tobey är i skolan. Tänkte jag skulle hinna med spinning då. Sen jobbar jag konstant till söndag runt 13 tiden... Borde sova nu men måste ju bara ge en liten snabbt uppdatering.
Idag blev det konditionspass 55 min och simning 50 min. Måste komma igång med simningen lite mer nu. Men det är lite lättare att hoppa i poolen nu när vi har sommarvärme! : ) Jag klagar verkligen inte har varit ute i solen hela dagen idag då Benji hade baseball träning på eftermiddagen.  Nu har jag precis kommit hem från Barnes & Nobles ett ställe som är som en bokhandel men man får läsa allting gratis där, tidningar & böcker. Dom har även ett litet café. Vi gillar att hänga där ibland. Idag blev det en trevlig date med Milli.
Men hon lurade även in mig på Old Navy och ännu mer pengar gick till spillo. Ett nytt sportlinne & 3 par trosor. Vilket båda va mycket välbehövliigt men va fan jag ska ju spara till resor.... I helgen måste jag verkligen ta tag i min garderob och gå igenom alla kläder. Packningen ger mig lite smått panik och om jag ska skicka väska med pappa så måste jag packa nästa vecka så allt är klart när han kommer. Men jag hoppas att jag kan rensa ut ganska mycket skit som jag har liggandes och förhoppningsvis komma undan med 2 resväskor. 

Nu måste jag verkligen sova... kanske kommer upp bilder imorrn på mina nya fynd. Nu är jag alldeles för trött.
Pussar till er all och ha en trevlig helg. Det ska jag ha med alla baseballmatcher & födelsedags kalas hit & dit, helgen kommer gå fort iaf.

och en sak till, trevligt att du hittat hit Jerker, välkommen! : )

Mamma

Kategori: Allmänt

Tobey gjorde lite i din bok idag och han älskade klistermärkena! När han var klar med dom sa han att han ville visa för dig. . Så ja lilla mamma du får nog ta och komma hit.



Tobey i full färd att klistra in en massa klistermärken.

Sen blev det även ett fynd idag oxå på Forever 21. Vilken jäkla bra butik jag hittar alltid nått när jag går in där. Det är lika bra att hålla sig borta.
Men idag va det med gott samvete jag gick där ifrån eftersom jag hade ett tillgodokvitto efter att jag lämnade tillbaks en klänning förut. 5 dollar va det ända jag fick betala : )



Nu blir det sängen, god natt!

Utbildning

Kategori: Allmänt

Nu skulle jag va duktig och börja kika lite på utbildningar och sen söka ikväll. Men nej då är sidan nerstängd tills imorrn. Ja det är så typiskt.  I helgen måste jag verkligen ta tag i det. Jag menar snart kommer pappa och då finns det ingen tid sen är sista anmälan 15:e april eller nått sånt.  Är mycket i mitt huvud just nu....

Så jag åker på kickboxning och sparkar ur mig lite energi.
Puss & Kram

Bloggdesign

Kategori: Allmänt

Det skulle jag behöva stor hjälp med, den här jag har nu blev det bara av en slump när jag satt och tryckte runt och sen har jag inte orkat ändra...  jag  gillar den inte alls men lite färgrann är den iaf ; )
Vet precis hur jag vill att min blogg ska se ut men svårt att göra nått åt det när man fattar noll. Kanske syster min kan fixa till nått fint i photoshop nån gång i framtiden. Men tillsvidare lägger jag detta på is tills nån snäll själ vill hjäpa mig med detta problem.
Tack.

Liten update

Kategori: Allmänt

Mitt liv är inte så spännande för tillfället då pappan är bortrest hela veckan och mamman har möten varje kväll. Jag jobbar alltså sent varje kväll utom torsdag. Sen i helgen blir det dygnet runt fre-sön morgon då mamman oxå åker bort. Ja herregud säger jag, är så glad att pappa är här om exakt 2 veckor, den semestern kommer jag behöva.

Igår blev det simning 60 min på morgonen och efter jobbet åkte jag till gymmet igen för lite styrka. Idag blir det step 55 min och jag tänkte jag skulle simma lite efter och man kan ju hoppas att det är så pass varmt att man kan ligga vid poolen lite. Men kanske är jag för opptimistik.
Jag börjar iaf inte förrns 17 idag skönt!!!!

Nu måste jag rusa.
Ha det så bra mina vänner
Många kramar

Dagens

Kategori: Allmänt

Har haft en sån där härligt flummig bakis söndag idag med min käraste vän Milli. Jag har skrattat så tårarna sprutat ; )



Dagens outfit: En gammal trasa från Gina Tricot




Dagens avkoppling: 3 minuter massagestol





Dagens roligaste: Milli ställde sig bakom denna karl och jag knäppte kort, första kortet ser han ju lite skraj ut men sen fick vi han allt å posa lite. Jag skratta så jag vek mig dubbel för ni skulle sett hans min. Han fatta ingenting.



Dagens bio: I love you, man. Mycket rolig film!



Dagens upptäkt: Camilla hittade ett C i chipspåsen ; )

Tack min underbara vän för att du gör livet så mycket roligare!

Utgång i SF

Kategori: Allmänt

Igår blev det utgång i San Francisco och jag hade riktigt roligt.  Jag och Sus tog Barten (tåget) in och sen kom Milli in efter jobbet, men slutet på kvällen blev inge lyckad, ingen efterfest och taxi hem på 100 dollar. Pissigt!!!
Pappa och Sara ringde nu på morgonen och jag  vet inte varför men när jag lagt på så bara ler jag. Jag är på otroligt bra humör, kankse för att jag vet att jag får träffa pappa & Karin om 2 veckor och Sara om ca 2 månader!!!!!!!!!!!!!! Det känns mer & mer att jag är på väg hem snart. Känns riktigt bra att få träffa alla igen men kommer bli så svårt att lämna mitt liv här. Jag trivs ju så otroligt bra. 

Här kommer iaf bilder från gårdagen....



Crazy people



Självklart invigde jag mina nya princess plåster och oj va bra dom va. Inte ett ända skavsår fck jag. Tack mina vänner.



Sus



Vi åkte från Millbrae till Powell



Ledsen Sus



Glad Sus : ) 



Full Emma : )



Posar på toan ; )



Lite mingel



Man fick om man ville åka rutschkana ner till nattklubben. Klubben hette slide. Kul va det men det gick otroligt fort : )



Union square nighttime



Haha här berättar Camilla om sina tre barn och visar kort. Hahaha



Han va ju rolig, hans fru och han firade nånting men hon hade blivit så full så hon fick gå hem och sova medans han ick ut och roa sig ändå. Så det ska va. : )

Nej nu måste jga ta och dra mig, Milli väntar och vi ska åka och fika. Hela dagen. Solen kikar fram idag efter regn hela helgen. är lite kallare nu igen...

Puss & Kram

Första utmaningen....

Kategori: Allmänt

Är inte så mycket för sånna här utmaningar och grejer men jag ger det ett försök...

1. Fyra tv program jag brukar se:
- Desperate housewifes
- Gossip girl
- One tree hill
- O.C (på datorn)

2. Fyra saker jag gjorde i går:
- Bio
- Spinning
- Jobbade
- Tvättade


3. Fyra saker jag längtar till:
- Roadtrip i Maj
- Alla vänner och familj där hemma
- Tills pappa & Karin kommer på besök
- Sommaren

4. Fyra som står på min önskelista:
- Färgning av håret
- Pengar till resorna som kommer bli av nu fram över
- Ny plattång
- Bättre schema!!

5. Fyra saker jag avskyr:
- Fötter
- Nuförtiden kykling & ris ; )
- Avundsjuka
- Att va sjuk....

6. Fyra saker jag tycker om att göra:
- Resa!!!
- Träna
- Sjunga
- Umgås med nära & kära

7. Fyra saker jag åt i går:
- Gröt
- Sallad
- Kyckling & ris (chock)
- Frukt

Lordagmorgon

Kategori: Allmänt

Sitter nu pa gymmet och har varit pa ett morgonpass. Gick val bra men jag ar fortfarande trott..... Vi sag Slumdog millionare igar och den va riktigt bra, va val pa tiden att man sag den nar den har varit sa omtalad, iaf ett maste att se!
Nu vantar jobb om en timme och jag kanner inte alls for det, men 5 timmar sen ar jag ledig igen. Kvallen vet jag inte vad som hander, Sus vill ga ut men jag ar sa himla kluven. Vet inte alls hur jag ska gora, hade varit kul att ga ut oxa nar jag inte har sa manga helger kvar har men jag ar ju sa slut!! Igar akte jag hem efter bion och gick och la mig klockan 22.30. Pa en fredag lixom, det ar tidigare an nar jag lagger mig pa vardagar......

Nej nu ska jag ta och dra mig hemat, vi hors!
Kramar till er!

Biokväll

Kategori: Allmänt

Nu har jag precis slängt i mig lite mat ska snart iväg och se på bio, det va ju ett tag sen nu. Har dock fått lite partysug idag men det är ju typsikt att man fick lov att jobba imorrn 12-17...
Mammsen min va inte orolig, idag har jag fått ett nytt flyg så jag kommer hem klockan 14.20 6:e Juni. det va ju bara bra så hinner man ju kanske med en utekväll i Mora, Nån som ska med?! ; )

Nej jag hade visst inte så mycket att dela med mig idag, det har varit en bra och enkel arbetsdag och jag har spenderat mesta av tiden ute i solen! : )
Blev ett spinningpass i morse även fast jag va otroligt trött och det blev även styrka i gymmet. Efteråt kändes det jätte bra.
 
Nej nu måste jag verkligen rusa ser jag, men först kanske jag borde slänga på mig lite smink eller nått.
Ha en bra helg!
Puss & Kram

Atjjjoooooooooo!!!!

Kategori: Allmänt

Jag tror jag aldrig har nyst så mycket i hela mitt liv och ni som känner mig vet att jag är ingen bra nysare ; )
Halsen känns iaf bättre men jag är fortfarande lika trött, helgen vet jag inte vad det kommer bli. Hade varit skoj att gå ut men jag vet faktiskt inte om jag orkar... vi får se vad som händer.
Idag blev det lunch med Milli & Sus i det fina SOMMAR vädret! Detta väder kommer bara göra det ännu svårare för mig att åka hem.. I love it!
Så det blev ingen träning idag men det är nog lika bra nu när jag är förkyld och allt. Men imorrn blir det iaf spinning om jag inte är alldeles för snorig.

Idag hade Benji baseball träning så här såg det ut...


Lägg märke till att dom tränar i JEANS!!!!! Samma i skolan när dom har idrott eller liknande så byter dom aldrig om eller duschar! Jag och Milli diskuterade detta idag : )



Träff!!



Sjävklart va jag & Tobey publik,  idag säger han apropå ingenting:
-Jag vet vad jag ska säga till din pappa när han kommer
Och så säger han på riktigt bra svenska: Jag heter Tobbe ( Jag kallar han Tobbe på svenska och Benji för Benny )
Så nog har jag lärt upp dom bra, så lite svenska kan do iaf : )

Nu är klockan 21.50. 10 minuter sen SKA jag släcka lyset. men antar att jag säkert kommer va ännu tröttare imorrn. Men men jag behöver min skönhets sömn så jag bli frisk igen.
Natti natti!

Föresten så har mitt flyg hem blivit avbokat, så vem vet om jag kommer hem över huvudtaget ; )

Shopping

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från shopping centret och det är INTE bra att åka dit.... alla mina överblivna pengar från Hawaii finns nu inte mer.. men va fan lön får man igen på fredag : )
Va ju som sagt på kickboxning idag och jag som tänkte ta det lite lugnt, jo tjena. Det va min favorit instruktör som hade hoppat in för den andra som va sjuk. Och när han har passet så blir man otroligt taggad och det är riktigt kul. Så det blev ett svettigt pass idag.

Annars har dagen varit som vanligt, riktigt skönt ute nu, sommarvärme och jag åt lunch ute i solen idag. Jag blir på strålande humör när solen skiner. Men jag känner mig lite risig dock med lite halsont och trött som attan hela tiden... men men, ä go ivär!
Idag sa jag att jag skulle vara i säng klockan 10. Men nej du 20 minuter kvar och jag kommer inte va i säng då..

Imorrn blir det lunch med flickorna mina, hoppas solen tittar fram då oxå!
Här kommer fynden....



Till vardags



Eller fest...



Jag gillade spetsen upptill



Två par örhängen, ett halsband & ett armband. Allt i guld.
Jag som inte borde shoppa nått mer, vet inte än hur jag ska få hem allt jag har....
Men nu är shopping behovet dämpat för ett litet tag iaf ; )

Puss på er!

Jag & min vän....

Kategori: Allmänt

TOBEY!!!!!!


Denna lilla knatte är den jag spenderar mest av min tid med, vi har ju bra kul ihop : )






Sötnosen min! ♥♥


På språng

Kategori: Allmänt

Har sisådär 10 minuter på mig att packa gymväskan, lunch & göra mig redo. Men vad gör man inte för sina läsare, igår fuskade jag och höll mig borta från bloggen. Va alldeles för trött.
Börjar jobba klockan 14 igen, men innan det måste jag till shoppingcentret och hämta min klocka (som gått sönder för 3:e gången) & efter det kickboxning : )
Har lite småont i halsen, vet att det inte är bra att träna då men jag blir ju så rastlös!!!!

Det är så mycket jag måste göra nu innan hemfärd så jag blir alldeles matt, hade bara velat njuta av sista tiden här men det är nånting hela tiden. Papper hit och dit, skolor resos och framtidsplaner..... hej å hå.
Men det blir bra i slutändan, sen så gillar jag ju när det går i ett hela tiden.

Nej nu måste jag verkligen springa klockan är alldeles för mycket!
Puss & Kram på er

Ps Jag har lagt ut lite bilder på facebook från Hawaii. Insåg att det va mest bara bilder på oss, jag va inte så duktig med kamerknäppningen denna gång.. fy fy..

Underbara vänner!

Kategori: Allmänt

Tack så mycket för det fina princess paketet : ) Det värmde mycket och ni skulle ha sett va glad jag blev när jag såg geishan, min favorit! Ni hade lyckats bra.
Så tack Sofia, Anna & Ida. JAG SAKNAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Mycket smått och gott,
LOve you!

6 Juni 2009

Kategori: Allmänt

Klockan 18.55 kommer ni hitta mig på Arlanda. Ses snart.

Mamma

Kategori: Allmänt

Inte visste jag att du nu oxå är min svärmor..... ; )

Hawaii

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaks från en underbar resa. Har haft det riktigt bra och jag va inte redo att åka hem igår... En dag regnade det hela dagen och jag & Milli hade planerat snorkling & pairsailing, så typiskt att vi inte kunde åka på det. Annars har vi haft det rikigt bra, precis vad jag behövde.
Vi va på en tur på fredagen där vi körde 4- hjuling & fick se ställen där dom spelat in bla. 50 first dates, Pearl harbor, you me and dupree och Lost! Häftigt att se. Efter det fick vi en tur i djungel.



Framme i Hawaii



Hotellet vi bodde på va helt perfekt, vi blev även uppgraderade till ett större rum med bättre utsikt då dom först inte kunde hitta våran bokning. 2 stora sängar & 2 små fick vi. Inte helt fel.



Utsikt från balkongen



Sus myser med en drink



Haha dom är ju för roliga, vilket namn på en glass.. men god va den : )



Från balkongen på kvällstid



Jag & Sus redo för middag



Frozen daiquiri





Sötaste Milli



Ferrari



Så här såg det ut på gatan kvällstid



Det va hit vi åkte på turen



Jag & Milli redo för 4-hjuling, vi har även köpt oss fina nya kepsar : )



Redo, måste ju säga att hjälmarna va det bästa : )



Coolingar



Där uppe där bilen är har scener från Lost spelats in



Godzilla





Jurassic park spelades oxå in här, dom hade massa affischer här med olika filmer som spelats in.



Utsikten va det inget fel på



På djungeltur



: )

Det va turen det, på kvällen blev det utgång och vi hade rikigt skoj, hamnade på efterfest och somnade inte förrns 8 på morgonen, va väl kanske tur att det regnade dagen efter iaf ; )



Hawaii skjortor fanns det överallt



Vi hade en rolig förfest : )





Nötter





Blev inte många bilder efter förfesten tyvärr... men kulhade vi!



jag & Milli dagen efter



Snyggaste livakten jag har sett



Vårat hotell från beachen

Blev sen även utgång löradgen men kom ut så himla sent vilket va en liten miss....

Det får räcka så här nu jag måste göra mig klar för jobb. Litet smakprov av bilder iaf, är lite svårt när man knäppt över 200 bilder att välja några att lägga ut. Men hoppas ni blir nöjda : )

Skulle ha tränat nu på morgonen men jag är för slö.. Dom här kommande veckorna kommer bli jävliga med jobbet då mamman och pappan kommer resa i omgångar vilket innebär att jag kommer jobba mer och sena kvällar : (
Även kommer jag ha barnen själv en helg då föräldrarna ska till NY. Men extra pengar, ja tack!
3 veckor sen har jag pappsen här, kommer va ledig hela tiden dom är här. Yeeeyyy!!!

Puss & kram till er alla



Nu tar jag semester

Kategori: Allmänt

Ipoden är laddad med ny musik, solkräm & bikini nerpackat. Semesterkänslan har infunnit sig.
Imorgon klockan 7 kommer Sus & hämtar upp mig. 9 lyfter vi. Ska bli så grymt skönt att komma bort lite.

Idag har jag jobbat 7-17, har haft Tobey på morgonen, han hade gympaklass. Sen drog vi på story time för att få träffa Milli & Casey lite. Åkte sen till Benjis skola, alla barnen utklädda. Dom firar nånting igen nu judarna. Purim eller nått sånt. Vad det innebär har jag inte den blekaste om.

Efter jobbet blev det ett spinning pass. Kände att jag fick lov, usch dom 3 sista veckorna har jag ätit extremt onyttigt.
Men efter Hawaii tar jag tag i det igen...

Har haft en bra  dag och nu längtar jag till morgondagen.
Pappa ringde idag oxå, dom kommer nog en dag tidigare : ) Nu är det inte långt kvar..... yeeey!!!!




Tobey fick naglarna målade på Benjis skola



Benji va pirat



Tobey

Bye San Mateo, Alhoa Hawaii!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 veckor

Kategori: Allmänt

Galet, galet, galet!!! Bara 7 veckor kvar av detta au pair jobb. 9 veckor tills jag lämnar familjen och 12 tills jag är hemma igen. Har setat och tittat lite i almenackan nu och det är inte mycket kvar. Mycket blandade känslor.
Idag la jag mig och sov en stund efter att jag jobbat en timme på morgonen. Det skulle jag inte ha gjort har varit så seg hela dagen och nu är jag pigg som en mört.
Han iaf med en kickboxnings klass på kvällen. Det ger mig så grymt mycket energi! Tänkte att jag skulle vila mina stackars fötter idag men jag kunde inte hålla mig.
Plus att det blir nog ända träningen denna vecka. Imorrn blir det packning som gäller, är ju alltid ute i sista minuten, försökte börja lite smått nu men jag tog fram bikinisarna sen fick jag nog : )

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och titta på lite O.C. Ska försöka varva ner lite, kanske borde måla naglarna oxå så man blir fin till Hawaii.

The  Nilssons: Kul att ni hittat hit, jag har väntat på er : ) Roligt att ni båda ska göra vansbrosimnigen. Vi blir nog några då bror min oxå är inne på det spåret. KUL!!! Pratade med pappa här om dagen och nu är jag anmäld iaf. Så ingen återvändo ; P

Ha det så bra nu kära läsare. Om vi inte hörs nå mer innan Hawaii så hörs vi väl på söndag!

Ett år äldre

Kategori: Allmänt

Hela 24 år. Det känns faktiskt ganska bra & jag känner mig även lite klokare och som man har vuxit på detta året.
Så det va inte så farligt att bli ett år äldre ändå.

Vaknade tidigt på lördagen och åkte iväg till gymmet bllev dock lite besviken när dom hade vikarie på klassen. han är inte bra, himla tråkig och det kändes som timmen va en eviget.
När jag kom ut från gymmet va det strålande sol och inget regn!!!! Jag va på strålande humör hela dagen igår.
Sen bar det av hemmåt för att dekorera tårta och Sus kom över för luch och firande. Jag fick en liten check och pengar av mormorn & morfarn.
Mina presenter till barnen blev succe, svenska fotbollsdräkter, walkie-talkies & en spion set med kikare och grejer. Kul att det blev så uppskattat. Och mamma tack så JÄTTE mycket, du är den bästa, dom blev väldigt imponerade av dina presenter.
Fick även telefonsamtal från farmor& farfar, mamma, pappa & även gammel faster Elisabet. Riktigt roligt!



Tobey, jag & Benji



Svensk gräddtårta som blv en hit. Jag & Benji blev 30 tillsammans.



Födesledags barnen




Jag med mina svenska fans : )







Haha pappan doppade ner Benjis huvud i tårtan när han skulle lukta på den. Så här kul va det : )



Sen lämnade familjen och några av tjejerna kom över för överbliven tårta : )




Va sen ut och crusade lite med Milli. Ner cabat och strålande sol, nästa år är planen att va i skidspåret. ja herregud.



Sen plåstrade jag om fötterna för att klara av mina nya skor. Tyvärr så funkade det inge vidare.



Det finns ett palmträd utanför Millis hus som vi alltid roar oss med kortknäppning i väntan på taxi. Detta är bara ett av 10 bilder kanske.



Här är vi på tågstationen i väntan på tåget som tog oss till Palo Alto. Fråga mig inte vad mitt problem är.



Isabelle & Sheila va oxå med!



Slutade med att jag fick ha hur mycket plåster som helst för att ens kunna gå.

Tack brudar för en rolig kväll!!!!!!

Idag har vi hängt hos Milli och jag fick även en parfym av Sus & Milli. Mycket välbehövligt. Tack må jätte mycket!
Och tack alla för alla gratulationer. Jag saknar er!
Nu ska jag ta en snabb dusch innan desperate houswifes.
Min födelsdag va grymt bra och jag hade ett leende på läpparna nästan hela dagen. Livet är bra och nu ser jag fram emot Hawaii. 3 dagar. Yeeey.

Puss & Kram


Långtur

Kategori: Allmänt

Har precis kommit tillbaks från en långtur, blev 17,7 km idag. Nu känns det riktigt bra och jag kan unna mig tårta i dagarna tre nu : P
Sus har bakat idag & hon och Milli kommer över ikväll, jag jobbar ju ikväll men ledig lördag söndag iaf!
Imorrn blir det tårtkalas med familjen för att fira mig & Benji,vi ska göra en svensk gräddtrårta. UTAN all jäkla frosting som dom har på alla tårtor här.  Sen har ju Benji även sitt födelsedagskalas imorrn så får väl se om det blir att jag åker dit än vända.
Det blir sen utgång, vi ska försöka ta oss till Palo Alto, det ser jag riktigt fram emot!

En kort sammanfattning av vad jag kommer syssla med i helgen.
Nu ska jag snart börja jobba.

Freddy va kvick och va den första att gratta mig och det 00.06 precis det klockslaget jag är född : P Lite roligt va det att han prickade in så rätt. Men det här är ju efter Sveriges tid. Här är klockan bara 16 och vi har fortfarande fredag. Så nu kanske jag får fira dubbelt upp, eller hur : )

Ha det så bra mina vänner.
Puss & Kram

Utmaning

Kategori: Allmänt

Jag utmanar mig själv till att göra Svenska Klassikern. Pratade med min kära bror idag och han ska åka vasaloppet nästa år så nu ska jag försöka få med han på en klassiker oxå. Hade varit roligt!
Jag ska åka Vasaloppet, nu ska jag inte komma undan. Det är ju på samma dag jag fyller 25 så det blir väl ett bra firande : P

Jag har ett mål och det känns bra, vi börjar med vansbrosimningen en månad efter jag kommer hem från staterna.

Idag har jag jobbat hela dagen. Tobey är fortfarande sjuk så har inte varit ledig på dagarna. Vilket jag inser nu är hemskt jobbigt. 10 timmar i sträck. Nej tack inget för mig! Träningen blir nu oxå lidanade men jag tog mig ut på en springtur inna det blev alldeles för mörkt ute. 40 minuter blev det.

Fick även ett paket på posten idag oxå. Tack igen mamma : ) Men som sagt jag måste fortfarande hålla mig.... 3 dagar till : )

Nu ska jag läsa min bok.
God natt alla söta.

hmmm...

Kategori: Allmänt

Sorry mina läsare jag har lurat er. Va uttråkad igår och tänkte då försöka va lite rolig. Pratade med mamma idag och hon gick inte på mitt enkla trick. Jag har inte klippt av mig håret. Inte än iaf har funderingar på det, så får väl se hur det blir.
Haha jag tyckte det va lite kul iaf, jag satt och skrattade lite för mig själv igår : P
Nu sover Tobey, kanske jag ska ta mig en powernap oxå innan det är dags att hämta upp Benji på skolan.

Over and out.
1 vecka till Hawaii!!!!!!

Nu får det va nog

Kategori: Allmänt

Detta regn gör mig less och otroligt seg! Har nu regnat från och till i stort sett hela februari. Jag vill ha Cali solen tillbaks. Nu.
Men den kommer väl, sista tiden här hoppas jag att den  kommer  komma tillbaks så jag kan få mig en liten bränna. Annars får jag väl njuta av solen i Florida & karribien : ) : ) : )
JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag nog åka på en kort dejt med Milli innan hon ska till skolan, jag ska även dit och få papper underskrivna.

Föresten så har jag klippt av mig håret ; P

Ett brev på posten

Kategori: Allmänt

Fick brev idag och jag har fått stränga order om att inte öppna detta förrns min födelsedag. Vilket det är hela fem dagar till, brevet ligger mitt framför näsan på mig och jag är så nyfiken. Men denna gång ska jag hålla mig.

Tack mamma.  ♥♥♥♥

Måndag igen

Kategori: Allmänt

Helgen kom och gick lika fort. Hade en trevlig helg och det va skönt att ha huset för sig själv. Fredagen bjöd på förfest hr och sedan utgång. Han även med efterfest.
Lördagen vaknade jag och kunde inte sova vidare, så medans jag väntade på att Sus skulle vakna till liv så gjorde jag en god frukost med ägg, frukt & jag bakade faktiskt chokladbolllar. Vilken blandning men gott va det : )



Fin dans : )



Det blev en hård kväll för trummorna... Här är Isabelle i farten.



Breakdance : )



Jag & Stina



Vinylroom



Jag & min sötnos som fögyller min tid i staterna!



Här kommer efterfesten



Där fanns det en orm... vi båda försökte spela coola, men det va inte så roligt längre när han började krama sig fast runt armen och även Dave blev skraj : )



Kressa hade en gitarr, wiiiihhoooo! : )



Så glad blev jag!!!



Tack för en trevlig kväll tjejer!!!!!!!!!!

Ja som sagt det va fredagen....
Nu fortsätter vi till lördagen med utång igen för mig och Sus. Vi åkte till Kressa på förfest sen blev det utgång i SF på temple. Va en trevlig kväll, men är lite besviken på båda dagarna faktiskt då det inte va nån av kvällarna som va så klockrent roliga som dom brukar... men som sagt en trevlig helg iaf! : )



Började med en god frukost!



Haha jag och Sus roade oss med kameran



Redo för fest



: )




ute i San Franciscos heta nattliv



Jag på Temple

Ojoj det blev ett väldigt långt inlägg, men mesta dels bilder vilket alltid är kul va?! : )
Så om du tog dig ner hit utan att bli alltför uttråkad så måste jag säga att du gjorde det bra.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, Milli & Sus är i skolan och det är sent att åka till gymmet... va där på morgonen en liten stund men energin och viljan fanns inte alls. Jag får ta nya tag imorrn.



Bye!