solemma

1 års kalas!

Kategori:

Vi har varit till theo på 1 års kalas nu på förmiddagen. Alla dessa trevliga mammor och barn, va himla längesen vi såg dom. Har varit fullt upp här hemma med hus och allt : )

Fick iaf super god smörgåstårta så nu ligger jag på soffan mätt och belåten.
Leo sover så gott ute.

Vi får se om vi följer med svärföräldrarna upp på Gesundaberget senare så får vi lite träning tillsammans hela familjen.

Blev inte en ända bild tagen på kalaset tyvärr... Så det fr bli en på Leo med sin favoritleksak här hemma för tillfället!

Skrivet måndag.

Midsommardagen

Kategori:

Det blev en lyckad kväll igår oxå. Leo höll låda ända till kl 00.30
Då va det mamman som ville hem. Hade hoppats på att få sova lite längre idag men icke... 7.50 tyckte Leo att vi skulle upp.

Han va otroligt snäll hela kvällen och jag är förvånad att han orkade så länge. Dom hade så roligt han och lille Karl.

Idag är det segt här hemma. Vi har varit på granngården och köpt gräsfrön så nu väntar vi bara på matjord! Blev en sväng till biltema oxå för inhandling av spackel, bastudelen ska spacklas och målas klart!

Så lite har vi fått gjort ändå. Leo somnade i bilen och sov där en halvtimme kanske. Vaknade så klart när vi kom hem. Nu ligger han i vagnen men han kommer nog inte somna om.. Jag som hade tänkt passa på att ta en tupplur på soffan.
Tror faktiskt att jag är tröttare än både Leo och Daniel idag.
Är inte van att va uppe så sent och upp tidigt.

Men det har lätt varit värt det, vi har haft en supermysig midsommar helg.

Jun. 22, 2013

Kategori:

Igår hade vi en jättemysig dag. Började med tårta här hemma hos oss på förmiddagen. Sen korknäppning på Leo i maskläderna.

Majstångsresning vid bygdegården på eftermiddagen. Leo dansade kanske 1 varv runt stången sen ville han springa iväg och hitta på bus. Som vanligt!

På kvällskvisten kom Johan, Sara och Emil hit och vi grillade och spelade klubb. Supermysigt!!!!

Daniels kusiner med familjer kom lite senare på kvällen så det blev full rulle här ett tag. Leo vaknade när dom va på väg hem och va jätte ledsen. Han fick komma upp en sväng kvällen till ära. Det tyckte han va skitkul ; )

Men han va nog trött egentligen för bär vi la oss så somnade han direkt i sin säng igen. Nu hör jag han så dags att gå upp och hämta in han till oss.

Idag blir det Venjan och 50 års kalas.

Midsommar

Kategori:

Det händer grejer på gården, nu har vi fått oss en större parkering. Det är bra att dom är så många karlar i smångs familjen. Det blir väldigt effektivt när dom sätter igång.

Idag firar vi på midsommar vid bygdegården här i byn och sen grillning hemma hos oss. Imorrn väntar 50 års fest i Venjan för farbror Christer!

Men först nu på förmiddagen så ska Leo få vara modell med maskläderna på. Vi har ju ett härbre på gården så jag hoppas det går att få han att vara still där på. Hade blivit så fint : )

Tiden

Kategori:

Hur tusan får man tiden att räcka till? Nu när man jobbar så träffas man ju knappt... Sen vill man hinna med träning oxå ju.

Idag har vi iaf förmiddagen ihop jag och Leo, jag börjar jobba vid två sen blir det hela kvällen. Ikväll är det servering på bröllop som gäller. Imorrn upp igen och jobba 9-17 på Cubus. När jag och Daniel får umgås är en gåta. Vi jobbar bara om varann ; )

Söndag har vi iaf och då blir det fullt upp med att fixa här hemma. På måndag kommer grävmaskin hit som ska fixa större parkering och gräva där vi ska ha hundgård och carport. Sen börjar väl bygget förhoppningsvis inom snar framtid då jag verkligen saknar hundgård!!!!!!!

Nu börjar Leo ropa så dags att plocka upp han och ta tillvara på våra timmar.

Bett?

Kategori:

Imorse när jag gick in till Leo så var hans öga alldeles uppsvällt! Vet inte vad det kan vara. Kanske har han blivit biten av något. Han är då inte besvärad av det iaf så vi väntar och ser. Lägger det sig så slipper vi doktor besök.

Vi hade bebisträff inplanerad idag men vi ställde in den då jag inte visste hur det blev med lillemann. Vi åkte på storhandling istället. Skönt att ha det gjort.

Jag börjar jobba kl 15 på Bäcka herrgård så nu inväntar jag barnvakt som ska va här en liten stund tills Daniel kommer hem. Farbror Johan fick hoppa in idag. Tur man har så många runt sig som ställer upp! Dock så sover Leo än. Första dagen på ett tag som han sovit längre än en timme. Självklart gör han det när jag inte är hemma och har tusen saker att göra.

Imorrn börjar jag jobba på Cubus och jobbar där onsdag, torsdag och lördag. Fredag bli det wiggens catering. Tur man är flexibel. 3 olika jobb på 4 dagar blir mycket för min mammalediga hjärna ; )

Dags att dra på sig serveringskläderna och göra sig redo.

Här är iaf en soffa vi renoverat. Blev väldigt nöjd!

Härliga sommardagar

Kategori:

Vad livet blir lite bättre när det är fint ute. Vi trivs att vara ute hela familjen, pyssla på gården är min nya hobby.

Idag har vi plockat syrener och nu håller jag på att göra syrensaft! Första gången så det ska bli spännande då jag inte ens visste att man kunde göra det.

Nu regnar det tyvärr ute så medans Leo sover så ska jag fortsätta städningen jag påbörjade igår.
Nybäddade sängar till läggdags, det är lyx!

Häromdagen tig vi en tur till badplatsen och åt middag där. Underbart.

Tomten

Kategori:

Jag har ju vart i Venjan i veckan och jobbat på förskolan. Fick lov att ta mig en tur ner till tomten och titta.

Så himla sorgligt!

Gudmor

Kategori:

Som vi gillar Leos gudmor, både jag och Leo! Den bästa av vänner och en av dom finaste personer jag vet. En så grymt stark människa som jag bara älskar att spendera tid med.

Det är inte för ingenting som vi valde henne till att bli just Leos gudmor.
Min bästa vän i alla lägen <3

Taaaaaaadaaaaaa!
Miss Anna Holen!

Vi älskar dig <3


Seg

Kategori:

Å va kass jag är på att göra grejer när Leo sover. Jag tänker alltid att jag ska passa på att fixa en massa men slutar ibland med att jag sitter med telefonen istället. Lika idag med, men det är ju så skönt att bara njuta av lugnet oxå för så fort han vaknat så är det ju full fart igen.

Men nu idag hade jag bestämt mig för att måla en kökssoffa som vi fyndat, så får det bli! Ut och göra nytta nu!!!!!!
Innan han vaknar......