solemma

Våran Valborg

Kategori:

Jag har pluggat från 10-16.30 idag. Så skönt att få saker gjort. Nu har jag skickat in andra uppdraget som skulle va klart tills på lördag. Verkligen ute i god tid. Skönt att slippa stressa.

Tog cykeln idag oxå, det är fan drygt! Hem va jobbigast men jag tog mig fram iaf!
Sen blev det grillning hos svärföräldrarna och brasa utanför dom. Leo somnade gott när vi kom hem : )

Nytt

Kategori:

Hela Leos garderob är utbytt. Vilken tur man har som har så fina människor runt sig. Igår fick vi (Leo) en hel hög med kläder. Verkligen jätte tack Johanna!
Det blev nästan helt utbytt i hans lådor då det mesta började bli för litet. Hade planer på att ut och shoppa men nu slipper vi det!

Måndag

Kategori:

Ny vecka och jag har inlett den med plugg. Daniel tar ut två pappa dagar denna vecka och ledig onsdag oxå. Så början på denna vecka kan inte bli så mycket bättre!

Idag tog jag cykeln in till Mora. Strax över milen hur skönt som helst. Tur att Daniel och Leo kom till stan sen så jag fick lifta hem och slippa regnvädret ; )
Har införskaffat en cykelstol till Leo så förhoppningsvis ska vi väl ta oss ut på en tur snart.

Imorgon väntar ytterligare plugg och halva kursen är redan gjord! Fick första uppgifterna rättade häromdagen. Ett D blev det vilket motsvarar G+ jag är hel nöjd. Goda chanser att få VG i slutbetyg sa läraren : ) vi får se hur mycket tid det finns till pluggeriet.

Fix

Kategori:

Har varit i venjan hos bästa Emelie och fått mina fransar fixade!
Daniel är på väg hem tidigt, så bara han kommer så tar jag en springtur innan en kommer och ska fixa naglarna.

Saknar

Kategori:

Nu har det blivit så här på slutet igen att vi bara går om varandra här hemma, usch jag bara undrar hur det ska bli när man börjar jobba. Kommer man hinna ses överhuvudtaget?!
Nu är det mycket med plugg så jag längtar tills 19 maj då är den förhoppningsvis avklarad!

Jag saknar min älskling lite extra idag, han jobbar kväll..

Tidigt

Kategori:

Usch halv 7 är för tidigt att vakna i min värld. Leo som har sovit till halv 8 sen sommartiden har nu vaknat tidigare i två dar. Jag hoppas det har med febern att göra. I helgen sov han tom till halv 9-9 båda dagarna.
Det va helt underbart ; )

Det är bara att gilla läget och pallra sig ur sängen. Natten har iaf gått bra och vi har fått sova. Han känns varm nu oxå men inte så farligt!

Ha en bra dag!

Check

Kategori:

Första uppdraget i engelsk B inskickat och klart. Känns riktigt bra och det är tom kul å plugga ju! Nu är det bara att forsätta med nästa. Meningen är att mamma ska ha Leo imorrn och jag fortsätter pluggningen. Men Leo somnade med feber så vi får se hur morgondagen blir.
Lill skruttis som aldrig annars kan sitta still har tom haft tid att mysa idag och somna i pappas famn. Det är väl det enda bra med feber!

Nu måste jag sova, hoppas natten går bra : )
God natt!
Skrivet tisdag kväll.

Såja

Kategori:

Såklart har blogg appen inte funkat på ett tag igen, men nuså!

Pluggningen går riktigt bra nu, det behövdes komma hemifrån för att det skulle fastna i skallen.

Imorrn ska första delen vara inlämnad och jag ligger bra till. Skönt!

Fredagens aw va jätte trevlig, vilka härliga mamma vänner man har hittat, jag och den äldsta mamman blev kvar till sist med en och annan drink. Tack och lov tig vi vårt förnuft till fånga och åkte hem vid tolv. Skönt dagen efter iaf.

Har hunnit med en sväng till venjan i helgen och hämtat en cykel, imorrn köper vi cykelstol till Leo. Så får vi hoppas att vi tar oss iväg på lite turer, är även sugen på att köpa en kärra men vi får se...

Leo sover nu och jag tror faktiskt jag ska göra samma en stund. Har städat hela lägenheten på morgonkvisten så jag kan vila med gott samvete.

Bara Daniel kommer hem så drar jag på gymmet och sen vidare och pluggar. Svärmor kommer sen och byter av Daniel då han har träning. Blir lite pyssel nu när pluggningen tar lite tid och träning vill man oxå hinna med.

Därför är jag otroligt tacksam att jag har min mamma och svärmor som ställer upp i vått och torrt! Guld värt <3

Leo va väldigt fascinerad av alla lastbilar i venjan. Han fullkomligt älskar allt som har med motorer att göra och brummar det gör han hela dagarna så spottet sprutar.

Godmorgon!

Kategori:

Äntligen fredag, alltid lika härligt att veta att Daniel är ledig två dar med oss.

Ligger fortfarande i sängen, Leo vaknade redan 5.30 första gången sen har jag hört han några gånger till. Så han har sovit oroligt nu på morgonen. Han har somnat om själv men jag känner mig helt förstörd!

Bara att rycka upp sig, ta en dusch och göra sig iordning. Leo åker jag med till mamma medans jag ska pluggs några timmar. Hoppas jag kan få lite gjort nu.

Avslutar denna fredag med after Work med mamma gänget! Så det känns ändå som att det kommer bli en toppen dsg. Iaf när pluggningen är klar.

Nej dags att dra upp Leo : )
Ha en fin fredag!

Fullt upp

Kategori:

Det är lite fullt upp för min del just nu plus att vi infört telefonförbud på kvällstid här hemma. När man sitter mer å stirrar ner i mobilen än att prata med varann så har det gått lite för långt ; )

Jag har försökt plugga oxå, men jäklar va svårt! Det blir nog inte så lätt som jag hade hoppats på. Men på fredag ska Leo va hos mamma och jag åker till siljansutbildarna och jobbar där. Jag hoppas att det ska gå lite bättre att va helt ifred och bara ägna sig åt pluggningen.

Annars tränar vi för fullt här hemma, vi har börjat nya liv båda två, nu får vi bara hoppas att det håller i sig : )

Igår va vi ute på förmiddagen och krattade lite, Leo ville gärna hjälpa till men får nog införskaffa en liten kratta!

Nuså har Leo vaknat, hör att han fått tag på leksakslådan, i förrgår började han spela melodier i sitt rum när han vaknade. Långa armar va det ja!

Dags att börja dagen!

Hemma

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter en toppen vecka i venjan och en fest helg i skepphusvik i helgen! Hade verkligen hur kul som helst. Dessa människor är ju så härliga.

Idag har vi varit på sång och sen storhandling på det.

Daniel är på fotbollsträning och jag och Leo har varit ute på en springtur. Rocky fick oxå följa med så det blev väldigt bra träning gör min del. Underbart att det börjar bli varmare ute och ljusa kvällar. Leo tar sig ett bad nu, bara jag lagt han så ska jag plugga. Gjorde klart första uppgiften redan igår. Det känns ju så bra när man är ute i god tid, vilket jag aldrig är annars när det gäller pluggning!

Bjuder på en bild från lördagen på sjön, en del av alla lag som var med.

Torsdag

Kategori:

Började dagen med en promenad hem till bror och svägerska, Leo somnade på vägen och jag blev bjuden på frukost när jag kom dit.
Sen har vi stannat kvar hela dagen, blivit rejält bortskämd med både lunch och middag/efterrätt. Mamma kom en sväng från Mora oxå.
Underbart med familjetid med min familj. Det händer inte så ofta att vi ses. Faktiskt så hänger vi mest med Daniels familj. Har väl blivit lite så oxå för att vi bor så nära varann.

Vi har verkligen tagit tillvara på dagarna vi har varit här i venjan.
Imorrn åker jag hem med Leo till vika, han ska sova hos farmor och farfar i helgen medans vi åker till skepphusvik och firar lillpåsk. Blir kalas hela lördagen och det är ju så kul med den gemenskapen som är där ute på sjön.

Sen på söndag är det tillbaks till verkligheten och plugg för min del till veckan. Börjar läsa engelska B på måndag... Usch inte alls pepp men nu ska det bli gjort!

Tittar på Sofias änglar och tänker lite extra på att man faktiskt måste bli lite bättre på att ta hand om varandra. Inte ta livet helt för givet.

När det är slut tänker jag inta sängen, vet inte varför med idag är jag lite extra trött.

God natt!

Livet

Kategori:

Måste säga att livet bjuder på sina bästa dagar, vi stortrivs här i byn. Idag har vi promenerat som aldrig förr varit hos farmor och farfar, bakat tekakor, ätit middag och bara myst.

Plus med att vara här är att vi får hänga mycket med min bror, svägerskan och Leos första kusin, lille Emil.
Imorrn har jag bjudit dit oss själva på frukost, lunch och middag ; ) det gäller att passa på att bli lite bortskämd.

Leo verkar oxå trivas här, han sover nu längre på mornarna igen och det är så skönt! Jag är inte dödstrött när klockan slår 21 och det är så himla skönt!

Imorrn kommer även mannen i mitt liv hit! Som jag längtar.

Livet är verkligen på topp och framtiden ser ljuuuus ut.
High five för livet hörrni!

Leo har även hjälpt gammelfarmor att göra smör idag, han får så mycket kärlek denna lille gosse och det om nått gör mig varm i hjärtat!

https://cdn1.cdnme.se/738973/7-3/pic_5165c3cfddf2b36f5e0aef1c.jpg" class="image">

Mora igen

Kategori:

Ja idag blev det en tur igen, idag hade vi sång på schemat! Nu har vi mellanlandat en sväng i vika, Leo sover och jag ligger på soffan.

Just nu är det så mycket skitunge i Leo, säger man nej eller ajaj så tittar han bara på en och fortsätter och skrattar om man tar bort han.
Han vet så väl att han inte får, men han testar hela tiden.
Han kan absolut inte sitta still för fem öre och ska hela tiden ha nått för sig.

Det är en dryg ålder nu med all passning men ändå så är det himla roligt. För han får en att skratta, han roar sig själv jättebra och han är ju alltid pajas.

Min älskade lilla skrutt som kör slut på sin mamma ; )
Tur att han är så förbaskat söt och underhållande <3

Bara Leo vaknar så rullar vi tillbaks till byn..

Våran måndag

Kategori:

Har tagit en tur in till Mora idag, fixat lite och lunchat med svärmor. Svängde även förbi röda korset och träffade mamma/mormor. Det lyste verkligen i Leos ögon, så mycket kul att han inte visste vart han skulle börja.

När vi kom tillbaks till venjan fick vi middag hos farmor, igen, sen åkte vi hem till Sara och Emil och hängde lite. Vad jag trivs bra här i venjan, alltid nått att göra och nån att hälsa på.

Antar att det skulle bli annorlunda om man skulle bo här jämt då skulle man nog säkert inte uppskatta det lilla lika mycket och besöken skulle säkerligen bli färre.
Har lovat mig själv att åka hit lite oftare, vi har ju faktiskt ett helt hus för oss själva att bo i.

För övrigt så är min mage uppsvälld som en ballong, dom som inte vet bättre skulle säkert tippa på att jag är gravid igen, vilket jag inte är!!!
Vet inte vad det är men det ser verkligen ut som en gravidmage. Kan det va all mat som man stoppar i sig när man är här kanske ; )

Nej mest svammel från min sida nu, snart blir det god natt här i mörkaste Stutt!

Bildbomb

Kategori: Allmänt

Vi testar att göra en bildbomb från senaste dagarna få se om det går bättre då ; )

....

Kategori: Allmänt

Alltså det här med att man skriver ett låååångt inlägg och sen visar sig bara bilden och allt man skrivit är borta, det suger. Det krånglar bara med blogg.se för min del så lusten att blogga blir lika med noll. Fortsätter det strula så tar jg en paus. Igen.

Helgen

Kategori: Allmänt

Venjan

Kategori: Allmänt

Det är dålig uppdatering här inne, har inte kommit igång riktigt efter påskfirande. Vi hade nog den bästa påsken på väldigt länge, kul fest på fredagen, strålande sol alla dagar, fiske och skoteråkning. Underbart! Leo trivdes oxå med att va ute hela dagarna.

Nu har vi bara varit hem och tvättat och packat om. Idag åkte vi tillbaka till venjan för att vara här tills nästa söndag. Pappa är på semester så då är vi hundvakt. Nästa helg är det dessutom lillpåsk. Ett fint påhitt här i byn som brukar vara grymt skoj.

Så Leo sover uppe i pappas rum och jag intar flickrummet för några nätter framöver. Daniel kommer imorrn.
Så vi fortsätter semestra lite till.

Imorrn ändras vår framtid lite smått, kommer glädjande nyheter med det sen om allt går bra : )

Hoppas ni haft en fin påsk.
Leo på sjön, tyckte kolbulle va super gott.