solemma

Kanske borde börja blogga igen...

Kategori: Allmänt

Ja nu som dom flesta vet så är jag hemma igen. Resan på 3 veckor va helt grym! Det slutade med att vi åkte på två kryssningar istället för en : )

Dagen vi skulle åka hem hade man ju sett fram emot med spänning då man varit borta i över ett år. Allt va planerat och vi skulle landa på Arlanda 14.20 på en lördag. Perfekt tänkte vi då vi skulle hinna med fest hemma i Mora! Men så blev inte fallet... ett dygn senare fick vi sätta fötterna på svensk mark. Jävla oväder som drog in över Miami och gjorde att vi missade flyget i Madrid. Vi fick sen sova på flygplatsen hela natten. Riktigt dåligt av flygbolaget. Men hem kom vi till slut även fast man då hade missat en välkommenhem fest som mammsen ordnat. Men dom hade varit där ändå och tydligen haft väldigt skoj, Tur va väl det! ; P

Måste säga att än sålänge så är det bara helt underbart att vara hemma alla dessa härliga människor som man saknat så enormt. Kan säga att det blev många tårfyllda möten. Nu är ju sommarn igång på allvar oxå och det händer nått skoj hela tiden nästan. Nu har venjansveckan dragit igång med öltält hela veckan. Det blir kalas för min del onsdag och fredag. Lördagen får bli lugn då jag ska simma vansbrosimningen på söndagen. Vi är ett gäng på 6 personer från Venjan som ska simma, det kommer bli skoj! Blev lite simning förra veckan nu när vädret har varit helt underbart. Men denna vecka blir det nog dåligt med träning då kylan kommit tillbaka. Känner inte alls för att hoppa i ån då faktiskt...

Imorrn är det Venjansdagen och jag och Hanna ska självklart ha Café Sol på farmors gård. Kom och fika vet ja! : ) Sen blir det hem och svira om för släkträff. Ska bli riktigt skoj då jag inte har en aning om vilka hälften är : P Sen blir det öltältet och kanske även Gävunda om vi hittar nån nykter människa i byn som vill köra... Kan nog bli svårt det ; )

Jag lyckades även ha sönder min kamera i lördags då vi festade på Venjanssjön, tappade den i backen.. men det va väl på tiden att den gick sönder antar jag så mycket som den varit med om. Så idag har jag varit i Mora och köpt mig en ny. Får hoppas jag blir lika nöjd med den som den gamla. Dyr va den oxå så nu är jag pank tur man får in en liten extra slant imorrn.

Nu ska Hanna göra mig fin i håret : )
Ha de gött alla och så syns vi på tältet!
puss & Kram