solemma

Min kara familj

Kategori: Allmänt



Jag saknar er!!!  ♥

Planering....

Kategori: Allmänt

Jag och Milli forsoker planera varan hej da fest men vi kom inte fram till sa mycket idag heller men idag far vi skylla pa att internet inte funka pa starbucks. Tank vad mycket man fixar over natet anda. Vi kunde inte kolla upp nanting.
Sa nya tag imorrn, maste ju planera natt nu da det sanrt ar Lordag!!!!!

Blev iaf 10 minuters springning och sen intervaller, jamfota hopp och benboj i backe idag ca 25 min.  Kan ju saga att det blev en rejal genomkorare for mina stackars ben. Men har man svart att ta det lugnt sa har man aven da jag vet att det ar bra att vila ibland... Det far helt enkelt bli en annan dag : P

Annars sa har det inte hant sa mycket har jobbat  och dagen har rullat pa valdigt snabbt.
Nu ska jag sussa.
Det ar ju sa trist att inte kunna lagga in na bilder pa bloggen.. men men sa ar det att ha en for tillfallet stenalders dator...
God natt & puss & kram

Mandag igen

Kategori: Allmänt

Tiden springer i vag jag borjar nu min 1:a av de 3 jobb veckor jag har kvar som aupair. Sa himla skont!! Det ar inte mycket kvar nu och nu planeras det for fullt med avskedspresenter och hejda fest. Festen blir lite i forvag rattare sagt nu pa lordag och vi har inte planerat nanting!!!!! Detta maste vi ta tag i NU Milli ; ) Men som alltid ar vi bra pa att skjuta upp allting in i det sista....

Helgen va lugn och en hel del skratt. Lordagen kom Sus & MIlli over pa film, men filmen va nog det varsta jag sett pa lange sa vi gav upp. Sondagen akte jag & Milli till Gilroy till ett stalle med massa outlet affarer. Men jag tyckte inte det va sa billigt anda. Tur va val det for det blev bara kop av en klanning och det basta som jag verkligen behovde. En resvaksa!! Stor som attan och jag provade packa lite i den igar och jag tror nog det ska ga vagen kanske far lov att rensa ut natt mer plagg. Dem kommer iaf bli full och nu ar jag radd for overvikt istallet.  Jag vill bara packa ner ALLT nu och borja varan 3 veckors semester.

Nu ar jag ledig fram till 13.00 vill trana men har tranat 6 dar i rad sa kanske borde satsa pa en vilodag aven fast det ar trakigt.  Eller kanske det far bli lite intervaller eller natt sant.... Det ar himla kallt ute nu inte alls att jamfora med forra veckans solande vid poolen. Trist jag som vill ha lite sommar nu.
Men jag antar att jag kommer fa nog av det i Florida kanske ; P

Nu ska jag ta tag i mitt liv och gora mig redo for en kort springtur sapass jag far rora lite pa mig.
Jag forsoker aven trana magen lite varje dag da det ar dar allt satter sig : O
Jag gor alfabeter med benen. Mycket bra traning dar man ligger pa rygg med handerna over huvudet. Hall i med handerna,  tex underkanten av en soffa.  Lyft fotterna fran golvet och hall dom raka sen skriver man alfabetet. Det blir mycket upp och ner och at sidorna vilket jag tycker ger variation och bra traning. Prova!

Hors da.
Puss

Aj aj aj...

Kategori: Allmänt

Har atit upp tva av mina naglar efter en spannande bio. Biopremiaren obsessed med Beyonce har vi varit och sett pa idag och den va helt klart vard att se. En mycket bra film... Det ar ju aven roligt med dessa amerikanare som klappar hander och sager kommentarer som you go girl mitt i filmen. Det ar da inte tystnad som galler pa filmer iaf och jag gillar det faktiskt.
Annars har dan varit bra med pilates pa morgonen och jag hade aven planerat in kickboxning och va ombytt och klar och aven pa gymmet. Men nar han raknar upp namnen pa alla som anmalt sig sa finns inte mitt med. Jag va en av 6 som fick ga hem igen... sugit nar jag laddat sa for at fa ga pa lite kickboxning!!!!!! Men telefonsystemet som dom har for att anmala sig funkar inte alls.

Jobbade sammanlagt ca 4 timmar i dag vilket va mycket skont men jag ar super trott nu. Skont med en tidig kvall iaf det ar som sagt drygt att borja jobba 7 varje morgon aven da det oftast bara ar en timme pa morgonen.
Imorrn ska jag sova tills jag vaknar och vaknar jag i tid sa blir det att aka pa ett morgonpass. Vi far se.
Eller jag borde stalla klockan provade ett par byxor som jag fick pa mig for nan vecka sen, idag gick dom inte att knappa. Fy fy Emma semestern for mig va inte bra. Hur ska det ga dessa sista tre veckor???? Det ar min sista chans for att se nagot sa nar hyffsad ut nar jag kommer hem igen. Beach 2009 vad ar det.....

Efter traningen imorrn far vi se vad dagen har att erbjuda.
Ringde aven till Anna och ganget idag. Herregud vad jag saknar er och det va helt underbart att hora din rost Anna!!!!
Hoppas ni har det riktigt skoj och jag ar nastan lite chokad att ni e lite halvt seriosa och aker slalom oxa, i Salen lixom ; )
Men jag antar val att vad det  egentligen innebar ar att ni sitter i backen och dricker ol vart och vartannat ak ; ) Hehe
Miss you babes ♥

Nu ska jag sussa lite.
God natt med er.
Puss puss

Almost friday

Kategori: Allmänt

Bara 3 helger kvar i California. Hur det kanns vet jag inte riktigt. Riktigt skont att fa komma ut och resa lite iaf och skont att slippa jobbet. Men allt runt omkring det som jag kommer sakna grymt mycket. Svaret vet jag nog inte riktigt forrns jag ar tillbaks i Sverige och verkligheten.
Nu nar allt kanns sa nara sa langtar jag annu mer att komma hem, innan har man vetat att man ska va borta ett tag och inte tankt na mer pa det.  Det ar mycket tankar nu och jag maste saga att jag ar valdans tankspridd om dagarna da jag gar runt och dagdrommer. Ex pa det ar att jag staller saker pa biltaket och sedan kor ivag, tar solkram i handen och upptacker att hela handen ar nerdrankt me solkram, tar fel klader till barnen, Benji far Tobeys och vise versa, glommer packa ner klader nar jag aker till gymmet, ska aka ut pa motorvagen men fotsatter bara kora och missar alla pafarter, haha ja tankspridd ar jag men lika bra mar jag for det.  ; ) 

Idag har barnen varit helt galna!!!!! Vet inte vad det tog at dem men dom har verkligen haft dovorat till och det gor mig bara annu mer redo att aka.
 Traningen idag blev cardio Bosu 30 min, body sculpt 30 och sedan styrka i gymmet 40 min. Men vad gor det nar man anda smaller i sig godis. Vet inte vad som hant med mig har men godis blir det var och varannan dag... usch. Tur iaf att jag tranar mycket sa jag inte gar upp annu mer i vikt. Far val se hur det blir dom sista 3 veckorna med resande och antagligen mycket festande.

Jag tror ju stenhart pa att nar jag kommer hem igen och kommer in i vanliga rutiner och kan ata riktig mat igen sa kommer jag tappa mina extra kilon. Allt detta smatande har ar bedrovligt. Vi far se hur det gar nar jag ar hemma igen. Inte direkt bra att komma hem till sommarn heller men huvudsaken ar val att man mar bra, eller hur ; )

Nu blir det till att krypa till kojs och lasa lite innan man far sova lite. Morgondagen har jag inte riktigt bestamt mig for vad jag ska hitta pa, kanske blir det pilates pa morgonen eller sa ska jag bara va hemma och slappa och kora kickboxning pa kvallen. Ar inte ofta jag far chansen till det och denna gang har jag faktiskt anmalt mig oxa sa ska val passa pa kanske.  Eller sa far det bli bade och. Vi far se helt enkelt hur jag kanner mig nar klockan ringer. Men det blir iaf jobb forst 7-8 pa morgonen. Sen 12- 16. Skont att sluta tidigt for en gangs skull.  Kvallen vet jag inte an. kanske middag & bio. Kanske utgang. Vi far se.

God natt pussar till er alla fran Sol Emma Ida Christina Eriksson ; )

Saknad

Kategori: Allmänt



Tanker pa er och for forsta gangen pa lange sa har jag nog lite hemlangtan!!!!

Solbrand

Kategori: Allmänt

Ja nu ar min nasa rod, lyckas alltid! Eftersom jag ar beroende av solglasogon nufortiden sa blir brannan inte sa himla vacker ; )
Va pa pilates imorse for forsta gangen och fy tusan vilken bra traning, det blir att ga pa det nagra ganger i veckan. Efter det simmade jag 90 minuter och sen blev det lite solning. Dom har 2 sista dagarna har varit mycket skonare man har iaf inte behovt gomma sig i skuggan... Men nu ska det bli kallare igen och det kanns  redan...

Ja brudarna aker till Salen snart och jag kommer inte va dar : ( Usch vad jag kommer sakna er.... Men jag hoppas ni far det lika galet roligt som alltid och jag vill hora ALLT!!!!

Nu ar det ynka 24 dagar kvar i Californien. Det ar ingenting. Jag langtar sa mycket tills varan resa det kommer bli ett perfekt avslut pa detta ar.

Igar kopte jag grejer sa jag kan gora ett fotoalbum till familjen i avsked present, ska nog ta tag i det nu och kika lite hur jag ska gora den. 

Tank sa fort ett ar kan ga och sa mycket som har hant.  Att man varit utan nara och kara sa lange. Ibland kanns det som en evighet och ibland som att vi sags i gar. Men en sak vet jag, att det kommer bli sjukt javla underbart att traffa alla igen.  Jag langtar mer och mer for varje dag som gar.
Det kanns att det ar pa riktigt nu. Jag ar snart hemma.

Med det tackar jag for mig och sager god natt for denna gang.
Tudelooooo

Sommar

Kategori: Allmänt

Ujuju va varmt det har varit idag.Over 30 grader skulle jag tippa pa, nu pa kvallen har vi varit pa en promenad och det va riktigt skont. Men det har varit for varmt idag det ar inget jag pallar med en langre tid. Far ju lov att halla sig i skuggan utan att bli  tokig.
Sen undrar man vad det ar for jakla vader nar det ska bli ner mot 10 grader ocg regn i helgen, det ar ju da det ska va fint!!!!!

Det ar nastan lite tomt efter pappa och Karin, hoppas att det gar bra for dom hem. Stackarna med all den packningen som jag och Camilla skickade med hem. Men guld vart, tack!!!!
Datorn ar det tomt efter da jag skickade hem den oxa. Nu blir det inga bilder for jag kan inte ens lagga in pa denna datorn upptackte jjag nu. Maste ha sladden for det och den ligger nog nerpackad i nan av alla mina flyttkartonger.

Nu ar jag jattetrott sa jag ska nog krypa till kojs....
Saknar er dar hemma!
Puss & Kram

Back in town

Kategori: Allmänt

Är nu på hemmaplan igen, vi har haft en riktigt bra semester och hunnit med en hel del. Tänkte bjuda på lite bilder nu innan jag ska åka iväg till poolen och simma och sola lite. 25 grader varmt idag : ) Har varit ute och sprungit 40 minuter och fy va drygt det va. Är inte van vid som värme...
Pappa & Karin är inne i San Francisco idag, jag stannade här för att försöka få ordning på min packning och jag tror att det är klart nu. Väskan är då stängd och sen får jag ta tag i resten som är kvar när det är dags att lämna Californinen.

Här kommer lite bilder...


Jag utanför Universal Studios



Wisteria Lane, deperate housewifes



Va även in en liten vända på Route 66



Jag vid soluppgången, Grand Canyon



Riktigt mäktigt!



Vi vandrade ner i Kanjonen



Jag med vacker utsikt



Vi hade iaf tur med vädret, detta är ni vi skulle lämna Grand Canyon



Las Vegas och pappa provar spellyckan



Jag & pappa tog oss en varsin god öl i Baren där vi bodde, strax utanför Las Vegas

De va en liten del, nu ska jag dra mig till poolen, sittar och tittar ut och strålande sol så nu ska jag passa på!!!
Ikväll blir det att skjutsa iväg pappa & Karin till flyget. Tråkigt att säga hej då men vi syns ju snart igen!
Puss på er

Hipp hipp hurra!!!

Kategori: Allmänt

En dag försent men här kommer det

Grattis!!!!



Saknar dig Emelie!!

Universal studios & Grand Canyon

Kategori: Allmänt

Nu blir det en snabb update, internet är väldigt segt där vi befinner oss nu. Vi är en liten bit från Grand Canyon nu på ett motell. Igår natt sov vi i Grand Canyons national park men eftersom det bara fanns rum för en natt så åkte vi vidare. Det är skönt att va på G hemåt oxå. Har en lång väg att åka tillbaks. Men det har gått väldigt bra med bilåkandet även fast vi åkt väldigt många mil.

I tisdags bar det av från Santa Barbara med första stopp på Universal studios. Det va roligt att se men jag tror nog jag uppskattade det mest. Vi bestämde oss sen för att ta oss ut från LA och åkte ca 2 timmar innan vi tog in på motell igen. Onsdagen ägnades mest åt bilåkning innan vi kom fram till Grand Canyon. Och ojooj va mäktigt! Vi tittade på solnedgången men det va väldigt molnigt, iskallt och SNÖ!!! Fy tusan. Jag va inte alls rustad för detta så ett inköp av mössa fick det bli.
Idag har vi vandrat ner en liten bit i kanjonen och det blev en vandring på ca 2 timmar.
Vi va även upp klockan 5 imorse för att se soluppgången.. men otur och det va även då molnigt. Vi hade iaf tur med vädret under dagen idag och det va tur det.

Bilder kommer en annan dag när internet är lite snabbare. På söndag kommer jag skicka hem min dator med pappa så det kanske inte blir nå bilder alls. Ska försöka iaf. Ska få låna en gammal dator av Lisa & Michael iaf så jag kan hålla kontakten med er där hemma.

1 månad kvar idag sen lämnar jag Californien för denna gång... herregud vad tiden springer iväg.
Men nu ser jag verkligen fram emot våran resa innan hemfärd & jag ser mer och mer fram emot att komma hem oxå. Det ska bli grymt kul att träffa er alla igen!

Nu ska jag sova då jag är trött efter en lång dag...
God natt alla läsare

Dag 2

Kategori: Allmänt

Är nu avslutad. Vi befinner oss i Santa Barbara, så himlans vackert! Bor precis vid stranden så det blir nog till att ta sig en sprigtur imorrn innan det är dags att dra sig vidare mot Los Angeles. Hoppas det blir fint väder imorrn så kankse man kan sitta ute och äta frukost.
Orkar tyvärr inte lägga ut några bilder nu då internet är lite segt....

En pissig sak är att jag ska jobba min sista helg innan jag drar vidare på resor. Mamman frågade mig förut och sa datum och allt men inte tänkte jag på vilken helg det va och sa att det går ju bra. Men det är min sista helg då vi skulle ha avskeds fest och allt. Jag ska alltså ha barnen själv hela helgen. Jag sa även till mamman att det suger och att planer redan va gjorda. Men det verkar som att det finns viktigare saker än vad jag vill. Och jag orkar verkligen inte tjafsa om det. Jag vet att det bara skulle sluta i osämja då mamman är väldigt speciell i sånna lägen.... det har man märkt när man sagt ifrån att får hon inte som hon vill så kan man nog få det ganska så svårt.

Så alltså innebär det att jag bara har 2 helger kvar när pappa åkt hem. GALET!!! Får se om man kanske har ett litet avskedskalas 2:a Maj eller liknande. Det är två veckor innan jag lämnar stan så det känns ju lite tokigt men samtidigt vill jag ju ha nånting. Vi får se vad det blir helt enkelt.

Nu är jag trötter, ska kika runt lite på internet innan det är dags att sova.
Puss & Kram

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

En härlig morgon som började med en 30 minuters springtur varav ca 20 min va svagt uppför hela tiden.. puuuhhh.
Segt men skönt att röra på sig.
Det knackade nyss på dörren och man fick frukosten levererad, lyx! Kokta ägg, juice & youghurt så va min morgon räddad. Även muffins fanns det med men det får nog bli senare. Är inte mycket för godsaker på morgonen.



Två hela korgar fick vi, jag har inte ätit upp allt för mig själv. Blir perfekt att stanna efter vägen och äta lite god matsäck!

Nu ska jag åka iväg och hämta upp Karin & pappa dom tog sig en promenad till downtown för att äta frukost. Sen bär det av igen, planerna lutar mot att ta oss mot Santa Barbara och spendera natten där. Har vi mycket tid kanske vi åker hela vägen till LA.
Vi tar det som det kommer och det gillar jag!

Nej nu måste jag packa in i bilen.
Ha en bra dag/kväll

Puss puss

Roadtrip part 1

Kategori: Allmänt

Nu befinned vi oss i Carmel ett ställe efter kusten som är väldigt mysigt, många små cafén, som tyvärr hade hunnit stänga när vi vandrade runt och va sugna på en kaffe. Men det kanske får blir frukost istället. Jag har lagt fram mina träningskläder och är redo för en springtur när jag vaknar till liv. Jag måste med all denna maten som slinker ner hela tiden. Det är farligt att va på semester...

Dagen började med en tur till Alcatraz innan vi började våran färd på highway 1. Myket fina ställen efter kusten att stanna och knäppa kort på.  Vi har ju inte ens kommit halvvägs än så det är nog mycket mer att se.
Imorrn blir det nog att åka hela vägen till Santa Barbara.

Idag åkte vi även på en vända som kallas 17  miles drive. Men jag vet inte on det va så mycket att se. Visst va det väl nått fint ställe men sen va även två ställen stängda, som tydligen skulle va dom bästa, pga av att det va parningstid för sälarna.

Mycket kvar att se på denna roadtrip detta är ju bara dag 1.
Jag blir även alldeles för bortskämd med mat och boende... tack pappa & Karin för att ni tar s bra hand om mig!

Här kommer bilder från dagen...



Framme på Alcatraz



Jag som fånge ; )



Gatorna i SF är verkligen branta



Haha pappa tyckte jag va ALLDELES för nära kanten : )



Utsikten är underbar! Mellan Half moon bay & Santa Cruz







Naturen är så vacker på vissa ställen!

Nu är det dags att sova så jag orkar med en sprintur tidigt imorgon bitti.
Puss & god natt!
Emma

Glad Påsk

Kategori: Allmänt

Har ju glömt att önska er alla en glad påsk och jag måste erkänna, jag saknar påsken där hemma!!!! Men jag har det ju även riktigt bra här med pappa & Karin, det blev ingen cykling idag då det blåste så mycket, vi åkte in till SF iaf och åkte till ett litet ställe som heter Sausolito som ligger om man åker över golden gate bron. Ett litet mysigt ställe.
Nu är vi bara hemma och tar det lugnt jag har försökt packa, det känns mer och mer nu att jag snart är hemma igen. Tiden springer iväg... har plockar ner alla mina vykort & grejer och det blev så tomt! Försökte oxå lägga ner alla kläder i resväskorna för att testa men det gick ICKE!!! Vet inte hur jag ska lösa detta... men väskan som jag skickar hem är iaf klar sen får jag ta tag i resten när jag måste lämna SF. Kanske blir det till att slänga en hel del och det gillar jag inte!

Imorrn bär det av på roadtrip ner till LA. Men först ska vi åka och se Alcatraz då det va fullt i fredags när i tänkte åka.
Ser fram emot att resa lite nu och se lite nya ställen. Det ska bli skoj.

Jag tänkte lägga upp lite nostalgibilder från förra påsken men vart är dom????!!!!!! Kan inte hitta bilderna från långfredagen på datorn.. fan! Hoppas jag har dom på datorn i Venjan...

Nu ska jag nog lägga ut lite bilder på facebook då jag har lite tid till övers sen blir det sängen.
Puss i påsk

Jag lever...

Kategori: Allmänt

& mår väldigt bra! Va helt underbart & träffa dom igen, pappa kände inte igen mig först och jag viftade och ropade haha.
Har varit intensiva men roliga dagar med jobb & guidning i San Francisco.
Visar allt i bilder istället.



Här är vi på väg till barn museum



Lek, pappa gick hem hos barnen, när dom skulle åka till LA så ville dom hellre stanna med oss. : )



Gillar denna bild, Karin, pappa & Tobey



På bibblan



Haha va vi har garvat åt denna bild, do står precis likadant ; )



Underbar utsikt, jag & pappa



Pappa, Karin & jag





Det va ett litet smakprov. Egentligen borde jag va i full färd med att packa nu men jag skjuter upp det till imorrn.... så komer jag väl svära då istället att jag inte gjort det tidigare. Blir packning för roadtripen & även för det som ska skickas med pappa. Allt måste va klart imorrn då vi åker på roadtrip söndag-söndag & pappa åker hem samma söndag. Blir att planera långt i förväg men det ska nog gå bra det med.

Nu ska jag sova snart är grymt trött, har även ställt klockan på 7 imorrn för att hinna med ett pass på gymmet. Nu har träning varit lidande i en vecka pga sjukdom och tidsbrist och om jag ska äta så här ¨hela tiden dom är här så får det nog bli 2 pass om dagen ; ) Dom hade ju även med sig ett påskägg med en ma´ssa gott & choklad plus att jag fick choklad av mamman här i påskpresent. Så alldeles för mycket sött.
Imorrn blir det cykling över Golden gate bridge om vädret tillåter!

Saknar er där hemma & tänker på er lite extra nu när det är påsk.
Puss puss

Nu är det nära!!!!!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här och hoppar nästan upp och ner, jag är lite små nervös nästan : ) Klockan 21.36 landar dom, nu är klockan 20.55 så det innebär att jag måste åka NU!!!!! Wiiiieee jag är så glad & uppspelt!!!

Nu drar jag till flygplatsen & snart får jag kram om älskade pappsen & karin igen.
Puss & Kram ♥♥

Fy fan..

Kategori: Allmänt

mån
Mestadels soligt
25 °C | 9 °C tis
Risk för storm
13 °C | 8 °C ons
Risk för skurar
13 °C | 8 °C tors
Risk för regn
12 °C | 7 °C

Vädret i San Mateo denna vecka.....

Ett dygn!!!!

Kategori: Allmänt

Då är pappa här, yyyeeeyyyyyyyyy!!! : )  Men jag jobbar tydligen ända till torsdag men men det ska nog gå bra ändå.
Idag bokade jag kryssningen i Maj oxå men en liten tabbe jag gjorde va att boka  den år 2010. Hahah kul nu efteråt men när jag såg det fick jag smått panik. Betalt & allt. Men jag ringde iaf och över en timme men sen va det fixat. Så det bär av  på en 5 dagars kryssning i karibien med start från Miami. Bästa stoppet kommer bli JAMAICA!!!! Det kommer bli grymt.



Båten har bla vattenrutschkana, 4 pooler & 7 bubbelpooler. Maten är redan betald, ahh jag längtar som fan till denna resa, underbart!!!
Nu har jag fått mina resväskor oxå men jag väntar till imorrn med och slänga i grejer. Tänkte höra med pappa först vilken dom helst tar med hem. Måste ju säga att väskorna va ganska stora. Jag är ju van att resa med ett hanbagage bara så det kanske ska gå bra ändå med alla grejer.....

Kommer inte bli mycket till träning denna vecka när Benji är ledig från skolan, så jag jobbar hela dagar och är inte ledig mitt på dagen som jag brukar.. Lite drygt för kvällarna kommer det inte finnas nån tid iaf. Men men bra för min hals kanske. Va så himla sugen att träna i morse men jag lät bli. Det fick bli en promenad på ca 30 min istället.
Nu ska jag göra mig redo för sängen. Himla lyx, imorrn har jag sovmorgom börjar inte förrns klockan 8 ; )
Hoppas pappa & Karin har det bra i New York, kollade på vädret och det skulle vara regn, regn, regn & lite storm, just idag!!! Plus att det imorgon även ska regna här och det ska bli kallare igen . Det kan man väl kalla otur! Idag har vi verkligen haft sommarvärme. Men jag håller tummarna man kan inte alltid lita på vädret iaf.


Natti natt

Bilder

Kategori: Allmänt

Gör ett snabbt försök och lägger upp lite bilder...



Sus, Stina & Sheila



Milli, Isabelle, Sheila & Stina



Hela gänget



Jävla grisar....



Söndagen blev det utflyckt till SF



Golden gate bridge



San Francisco



Jag & Milli



On the beach





Kallt i vattnet, men Stina va dock stenhård : )



Sen åt vi en Forest Gump restaurang innan vi drog oss hemåt igen...

Det va lite bilder, resten får komma på facebook när jag får nån tid över... har inte lagt under bilder där på lääänge.

Tack mina vänner för en mysig helg!
Puss & Kram

Jag ger upp...

Kategori: Allmänt

Har nu försökt lägga ut bilder från helgen men det funkar inte!!!!!! Blir galen.
Har iaf haft en riktigt trevlig helg.
Lördagen började med att jag kollade febern innan utgång... 39 graders feber. Inte bra men jag tog en alvedon och det kändes bättre.
Vi åkte iaf till Palo Alto för att äta på cheese cake factory. Va riktigt gott. Sen drog vi vidare på en sport bar men väl där så kände jag mig väldigt hängig igen så jag åkte hem vid 1-tiden....

Idag har vi varit i San Francisco hela dagen. Härligt väder och jag äskar denna stad!!! Så jäkla synd att jag inte kan visa er bilder men jag lovar att prova imorrn igen!
Detta va Stinas avkedshelg innan hon åker tillbaks till Sverige igen. Nästa gång är det jag & Milli som drar vidare...

Nu är pappa & Karin i New York, om allt gott som planerat. Snart kommer dom, 2 dagar kvar!!!!!!!!!!
Packningen står still då jag fortfarande inte fått fått mina resväskor. Dom är i nått förråd nånstans men mamman ovade att hämta dom imorrn. Får väl se med det...

Men en sak till på listan iaf : )
Fixa skatten

Alla papper är ifyllda och jag skickar in dom imorrn.
Bra jobbat Emma, det går framåt!

Nu ska jag sussa... Det kommer bättre uppdatering imorrn om helgen. Det va inte alls lika kul är man ite kunde lägga ut nå bilder...
Puss & god natt

Vad ska jag ta mig till???

Kategori: Allmänt

Jag har alldeles för mycket saker och jag har inte den blekaste hur jag ska få med mig allt hem igen... Har sorterat och sorterat nu på morgonen men jag har ju så svårt att slänga saker...  Fan oxå, panik!!!

Mitt rum är en ända stor röra nu...


Här är saker som ska delas upp och skickas hem med pappa och saker som jag själv ska ta med hem.



Här är ännu mer... men lite av detta får jag lov att slänga....



Min slänga hög som jag nog tyvärr får lov att göra ännu större : (

Önska mig lycka till, det behövs!

Nu ska jag hoppa in i duschen och åka till banken för att sätta in min lön. Sen är det bara att göra sig redo för en festkväll i Palo Alto.  Är inte alls på topp och känner mig allmänt risig försökte äta lite precis men det tar stopp... 
Så idag har det blivit hela 2 punkter på listan, så det innebär väl att jag får vara "ledig" imorrn va : )

Sortera & packa kläder Iaf har jag kommit en bit på vägen nu behöver jag bara mina resväskor så jag har ett hum om hur mycket som får plats.

Gå ner i vikt Ja det måste jag säga att jag klarat nu då jag fick på mig varenda klädesplagg som har varit för litet ett tag...

Nu ska jag sätta fart och få lite mer gjort innan alkholen tar över.
Puss & Kram

Nu tar jag helg!

Kategori: Allmänt

Jag bev nog lite väl glad imorse när jag vaknade och va feberfri för febern kom nog tillbaka...... När jag skulle skjutsa ungarna på fotboll idag så frös jag som en gnu och hade ont i hela kroppen. Men jag tog mig en alvedon så blev det genast mycket bättre. Nu känner jag mig hängig igen och jag ska snart krypa under täcket.
Nån timme till sen har jag helg. Föräldrarna är ute och roar sig nu för jag vill va ledig imorgon kväll då vi ska ut. Så mycket skönare att ha veckan klar på fredagen och få va ledig resten av helgen.

Har inte ätit mycket alls idag då jag är illamående hela tiden. Blev lite sallad till lunch men fick inte i mig mycket. Sen har jag levt på youghurt. Hoppas jag känner mig piggare imorgon.

En till sak att stryka på listan

Boka flyg
San francisco- New York
New York- Washington DC
Washington DC- Miami

Allt detta för nätta 240 dollar. Billigt, billigt....
Nu ska jag se till att få min skönhets sömn det kan verkligen behövas

Puss & god natt

Febern är borta

Kategori: Allmänt

Yes, vaknade i morse och febern är nu borta. Konstigt tycker jag med bara en dags feber... Somnade klockan 9 igår och det va välbehövligt. Kanske va det lite sömn jag behövde.
Har precis pratat med pappa och jag får tillbaks 8000 på deklerationen!!!! Yes säger jag, det kommer komma lägligt till midommarn då jag kommer va helt totalt pank.

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig redo för att hämta ungar.
Kändes konstigt idag när jag sa hej då till pappa och säga, vi syns om 4 dagar. Längtar som en tok!

Nu måste jag gå in i dushen & kanske jag slänger på mig lite smink idag för ovanlighetens skull. har ju lite extra tid på mig...
Ha en bra helg!
Puss & Kram

One more...

Kategori: Allmänt

Bränna ut bilder

Bra gjort Emma.
God natt

Feber

Kategori: Allmänt

Va fan??? Jag har inte tid, inte alls faktiskt helgen är redan bokad och jag har ju alla saker jag måste få gjort, faaaannnnn. Jag va ju precis förkyld, är det för at man stressar så hela tiden kanske. Även när jag är ledig så tar jag det nästan aldrig lugnt.  Så imorrn efter jag jobbat en timme så SKA jag bara ta det lugnt i 4 timmar innan det är dags för jobb igen.
Sen är det helg!! Men det är ju jäkligt typiskt att va sjuk när man är ledig. Speciellt när man bara har 6 helger kvar varav 2 av dom kommer ägnas år min far.
Nu är jag väldigt bitter. Nått positivt iaf är att det kommer nu och inte när pappa och Karin är här.

Va på cardio Bosu idag skulle väl egentligen skippat det för jag kände redan i morse att allt inte va bra. men envis som man är...
Det är iaf ett jätteroligt pass där man går upp och ner på en sån här



Man kan göra lite allt möjligt med denna grej. Mycket bra träning!

Kväll va det mening att Milli skulle hjälpa mig med skatten och fylla i efter henne men jag ska ta mig en dusch nu och kanske äta lite glass, det får man när man har ont i halsen va? : )

Sen så ska jag lägga mig i sängen och somna tidigt och hoppas att jag mår bättre imorrn.
Håll tummarna!
Puss & Kram

Mamma eftersom jag är sjuk så får jag väl skippa en punkt idag ; ) Eller kanske jag bränner ut lite bilder.... Jag sa ju att jag skulle lyssna på mamma : )

jag lyssnar på mamma...

Kategori: Allmänt

och gör en punkt på min lista varje dag i 7 dagar........( Kanske )

Anmäla mig till utbildningar

I denna ordning blev det:
Karlstad
Örebro
Kalmar
Halmstad

Får se om jag hamnar nånstans eller om jag får lov att ändra mina planer helt totalt om jag inte kommer in. Men vi håller tummarna och jag följer det med spänning!

God natt världen


Onsdag kväll

Kategori: Allmänt

Sitter nu här och är redo at gå till sängs, men klockan är ju bara halv 10... Har varit på kickboxning 55 min och core 30 min efter jobbet. Mina ben va lite trötta men det va skoj ändå!
Pappa ringde även idag och han kan ta med resväska hem åt mig och det underlättar enormt mycket. Det kostar inget extra heller. Skönt, skönt.  Nu är det bara pakningen som ska tas tag i. Men i hinn föll.

Idag va jag ju hos frissan här kommer resultatet. jag är nöjd! Blont blev det : ) men här lyser solen oxå så riktigt så ljust är det inte....


Åt lunch i det härliga vädret idag.


En bok, en sallad och solsken. jag njöt!

kanske ska jag göra en av mina punkter på min lista och skicka in om skola. Ja det ska jag baske mig.
Hörs då
Puss

På bra humör

Kategori: Allmänt

Har pratat med mamma & framor & farfar nu på morgonen och jag blir alltid på så bra humör. farmor frågade om ja va ljus eller mörk i håret nu och jag sa ljus. Då säger hon men det passar väl inte du i ; ) Hon är iaf ärlig min farmor.
Men som sagt hon har aldrig sett mig så här ljus så kanske hon ändrar åsikt när jag kommer hem.

Har varit ut på en springtur på 25 min, jag behåller mina träningskläder på och fortsätter på gymmet efter jobbet. Slutar redan klockan 18 ikväll. Vet inte vad som hänt denna vecka. Schemat är riktigt skönt!

Nej nu måste jag verkligen springa, har tid hos frissan om exakt 25 min.
Tjipp & hej

Zumba

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från gymmet efter ett zumba pass. Mycket vickande på höfterna, men riktigt roligt! Så det kommer jag gå på fler gånger även då man ser ut som en stel pinne ; )
Slutade innan 7 även idag men nu blir det säkerligen tillbax till sena kvällar när mamman är hemma igen. Har inte fått mitt schema än och nu är hon inte hemma....
7 dagar kvar tills pappa är här, helt galet. Har hela tden sagt att när pappa kommer så är min tid som aupair i princip över då jag har bara ca 3 veckor kvar efter han åkt hem igen.  Jag trodde bara inte tiden skulle gå så fort... men det känns bra och jag blir mer och mer redo för nya äventyr. Jag är färdig med detta aupair liv nu.

Och vad har jag gjort på min måste-göra-lista då? Inte ett smack.

* Gå igenom alla kläder, vad ska slängas, vad ska jag skicka hem med pappa osv...
* Fylla i papper och skicka in om skatten
* Anmäla mig till utbildning
*Boka flyg till NY & Miami
* Boka kryssning
* Köpa ny resväska??
* Bränna ut alla bilder på cd-skivor
*Tappa några kilon. Omöjligt!
* Färga håret, imorrn har jag tid

Allt detta hade jag planerat att det skulle va klart när pappa kommer, men som sagt så har jag 7 hela dagar på mig ; ) Erikssons familjen är väl ganska känd för att inte stressa ihjäl sig.....

Nu ska jag snart sussa blir nog lite OC på datorn först.
Massa kärlek ♥♥