solemma

In i dimman.....

Kategori: Allmänt

Vi hörs på söndag!
Skål!

Party!

Kategori: Allmänt

Yes familjen har åkt och nu har jag en hel ledig helg som börjar med förfest här ikväll med brudarna. Blir nog utgång på Vinylroom efter det. Burlingames "nattklubb"
Idag blev det inte mycket jobb en timme på morgonen och efter det spinning 1 timme och gym 50 min. Sen hämta Tobey för att åka till en lekpark och äta lunch. Vädret va helt underbart med strålande sol!

Sen slutade jag och nu har jag målat mina naglar ska snart iväg till frissan för klippning. Blev en sista minuten grej men det är välbehövligt.
Sen bara hem och göra sig redo för lite fest, är riktigt efterlängtat nu : )
Nu måste jag springa ser att klockan tickar på lite för fort....
Puss på er alla



Så här gick det sist tjejerna va här på fest, dom där jäkla cupcaksen!

Ett steg närmare...

Kategori: Allmänt

Jag har så blandade känslor för hemfärd och nu är jag ett steg närmare då jag & Milli har fyllt i papprena och skickat iväg när vi vill flyga hem. 3, 4, eller 5:e Juni har ni mig hemma igen. Känns så långt borta men nu börjar det även kännas att det är på riktigt. Galet och jag är förvirrad!

Annars har det bara varit jobb idag, ingen träning och då slarvar jag även med vad jag stoppar i mig, inte bra!
Imorrn blir det nog ett spinningpass på morgonen. Familjen vet fortfarande inte om dom ska åka eller inte, men jag håller fortfarande tummarna.

Nu ska jag sova, börjar jobba om 7 timmar....
Hej å hå

Mamma: Glassen finns nog på ICA skulle jag tro! : )

Trötter

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött, har gått bra så länge jag har hållit igång vilket är hela dan. Men nu när jag satt mig ner så är jag helt slut.. Det går verkligen i ett hela tiden här så när man väl får en lugn stund så kommer tröttheten ikapp en.
Men tiden springer iväg, februari kom och gick så fort, snart Mars alla redan.

Idag blev det springtur på 16 km igen då jag va ledig 6 timmar på dagen. Skönt att ha lite tid på sig att hinna med en långtur då och då. Jag tycker själv att jag förtjänar lite glass så jag ska nog baske mig åka till Safeway (mataffär) och köpa ben & Jerry´s. Mumsigare glass får man nog leta efter.

Nu får jag lov att förklara alla ord på engelska som jag slänger in ibland utan att tänka på det. För jag pratade med mamma idag och hon hade läst om hostmamma, vilket betyder värdmamma. Men mamma hade sånt problem att förstå vad jag mena hon trodde att min värdmamma hostade hela tiden. Haha jag fick mig ett gott skratt iaf! : )
Sorry mammsen men jag fick bara lov att dela med mig av denna glädjande stund : )

Pratade även med Sara och saknar väldigt väldigt mycket. Jag är glad att bror min har hittat sig en sån bra tjej och som har blivit en av mina bästa vänner. Nu längtar jag verkligen tills vi ses igen.

Helgens planer är i full gång men min värdmamma sa idag att dom kanske inte skulle åka bort om det fortsätter regna. NEJ!!!!!! Jag behöver lite tid för mig själv utan familjen. Så nu håller vi alla tummarna för att dom åker bort så jag kan ha förfest : )
Nu åker jag och köper lite glass, mmmmm...............



Prova denna om du inte redan gjort det, jag lovar du blir inte besviken!!!!!!!!!

ooo happy day!!

Kategori: Allmänt

Yes jag har varit till skolan och är nu färdig!!!!! Känns så skönt, en sak mindre att stressa över. Nu är det bara papprena som måste skickas in.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, men klockan är ju bara barnet.
Nu ska jag ta tag i lite papper här och få ordning på lite grejer innan jobb om en halvtimme.

Sitter nu och tänker på semlor när det är fettisdagen. Men jag får nog inte ens se en semla skulle jag tro. Va skillnad förra året få man jobbade på café och folk va som galna.


Uttråkad

Kategori: Allmänt

Pappan kom precis innanför dörren. Klockan är lite över 9.. värdelöst att sluta så här sent, orkar inte åka nånstans för måste ändå sova snart då man börjar jobba klockan 7 igen. Är så otroligt trött på detta arbete nu, märks att man är inne på slutspurten för dom utnyttjar mig till max. Men jag är inte klar med detta land. Trivs så himla bra här, har lite tankar i huvet om att studera här i en termin eller så. Fast inte just San Francisco hade gärna kunnat få vara LA eller liknande.
Men vi får se... får börja med att se om jag kommer in på nån skola till hösten först.
Vem vet kanske jag kommer stortrivas hemma och inte ens vilja flytta från MOra. Mycket tankar i huvet nu om framtiden. Vi får se hur den slutar.

Idag blev det spinning för första gången på väldigt, väldigt länge. Jag förstår inte hur jag kunde gå på det var och varannan dag förut. Nu finner jag det väldigt tråkigt.
Men det va skillnad med Toka-Jenny som instruktör och Sara som träningspartner. Det va tider det : )
Jag ska iaf ge det några försök till, är ju väldigt bra träning iaf.
Efter spinningen blev det även lite styrketräning.

Imorgon kanske jag går till skolan på morgonen då jag är ledig. Har ju som sagt inte många timmar kvar är lika bra att få det ur världen. Vill ha så lite att tänka på sista tiden här och bara njuta. Men det är saker hela tiden...
Denna vecka måste papprena in om hemresan. Sen ska man fixa med taxen, boka resor hit och dit och även HAWAII!!!!!!!! Yeeey om 2 veckor ligger jag på stranden och dricker paraply drinkar.

Ha en bra dag mina vänner själv ska jag snart krypa till kojs.
Puss

Swedish day

Kategori: Allmänt

Dagen har gått i Sveriges tecken. Har jobbat från 10-17 och vi har gjort chokladbollar & pannkakor. Båda blev en väldig hit hos barnen. Har även haft sällskap av Sus här idag och det hjälpte mycket!  Fick tiden att gå så mycket snabbare....
Så idag inte mycket annat än jobb.
Jag blir så himla rastlös om jag inte får ut och röra på mig lite så det fick bli en snabb springtur idag 25 minuter. Innan det va dags att titta på Oscarsgalan med Sus & Stina! Jag är dock inte så stort fan av detta men det va kul att se ändå.



Smeten är ju såklart den godaste.



 
Resultat



Tobey, sötnos!

Har även pratat med mina unerbara vänner där hemma, Majsan, Sofia & Iggu. och det va videosamtal, jag saknar er otroligt mycket!!!!!!!!!! Synd bara att jag hörde er så dåligt...

Min telefon här är nog inne på sista versen nu. Kan inte ta emot mess eller voice mail. Ibland kan jag inte se om nån ringt och ibland sprakar det bara. Min hostmamma sa att vi skulle lämna in den på lagning till veckan. Hallå grejen är hundra år gammal. Köp en ny.

Fick även en rolig nyhet nu, min familj åker till Tahoe nästa helg. Yes jag får en hel helg för mig själv och det har redan börjats planeras för fest : )
En sista sak. Milli kommer hem idag. Wiiiiihhhoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klockan är halv 10 och jag skulle lätt kunna gå och sova nu.. har varit en lång dag.. men jag får bita i liten stund till.
God natt.

Lördagkväll

Kategori: Allmänt

Sitter här i min ensamhet och njuter av att bara vara. Inte den mest spännande lördagkvällen men jag jobbar ju som sagt. Hade velat gått ut men icke... Nästa helg hoppas jag på ledighet och kanske åka in till SF och festa.
Igår blev det middag som vanligt på Macaroni grill med brudarna sen begav vi oss till San Bruno för bio. Fired up, skit rolig film och det va skönt att få skratta sig igenom nästan hela filmen.

Idag ställde jag jag klockan på 8.00 för att hinna med träningspass klockan 9. Även fast jag va hur trött som helst när klockan ringde så tog jag mig i kragen och åkte iväg. Blev 55 min athletic conditioning, 45 min styrka i gymmet, 60 min simning. Hade ändå inget bättre för mig : ) Jag kan lätt spendera flera timmar på mitt gym, det är nått jag kommer sakna när jag åker här ifrån.

Efter det så åkte jag och Sus på ross, har blivit en hel del shopping för min del nu. Alldeles för mycket, idag blev det träningsjacka och igår pumps på target. Får se om jag orkar lägga ut nå bilder. Nu ska jag bara dega i sängen lite och titta på lite O.C innan Sus kommer hit för en film.
Imorrn väntas jobb igen, nu längtar jag tills nästa helg..... så får man hoppas på lite mer ledighet då. Men det står inte på förrns man är i Hawaii och där ska det glassas!

Hoppas tjejvasan gick bra för er alla som åkte. Tänk att det är vasaloppsveckan, här går jag runt i kortärmat och njuter av solen. Stunder som dom så är jag inte avundsjuk på er där hemma.
Ta hand om er mina vänner!

P.S mamma du behöver inte va orolig, underkläder hittade jag inga, jag tyckte bara det va dags för nått nytt efter ett år  utan ett ända inköp. : ) D.S

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag 11 timmar plus skola efter det. Men skolan är snart över för min del, har nästan skrapat ihop alla timmar och det känns riktigt skönt.
Idag är jag ledig, ska jobba en timme på eftermiddagen. Jag fick ledigt idag för jag måste jobba på söndag : ( Dom skulle på begravning.. så denna helg kommer jag inte ha mycket till liv då jag jobbar lördag kväll oxå. Men men jag får göra det bästa av det.
Har varit ut på en morgon promenad i 1 timme. Ikväll blir det även kickboxning innan middag och bio. Man blir lite lätt bortskämd här med alla biobesök. Men jag gillart! : )

Nej nu ska jag åka iväg till Target, det slutar aldrig bra när man är där. Men lönen fick man idag så jag ska leta underkläder. Får hoppas jag hittar nått snyggt.

Mer spännande än så  här blir det inte......
Hej å hå.

20.15

Kategori: Allmänt

Har precis slutat jobba och ska snart bege mig till Barnes & Nobels för att träffa Sus. Är grymt trött men känner att jag måste komma ur huset lite!
Springturen idag blev 10 Miles (ca16 km) med väldigt, väldigt trötta ben. Jag har nog aldrig sprungit så långt i hela mitt liv. Nu får det lov att bli lidingöloppet när jag kommer hem om jag nu kan hålla i träningen när jag är på hemmaplan igen. Kan nog bli svårt med tanke på att man kommer hem lagom till sommaren och allt festande som det innebär.

Nej nu måste jag rusa.
God natt & god morgon världen.

Solen kikar fram

Kategori: Allmänt

Inget regn än så länge så jag passar på att snöra på mig springskorna och springer ute istället för det tråkiga löpbandet....
Tjipp å hej.

Caramel apples

Kategori: Allmänt

Mmm att jag aldrig ens har testat ett sådant äpple förr. Det är nått jag har fått för mig att jag inte gillar. Lisa gjorde det idag och riktigt gott va det, Sus ska snart komma över för vi ska va försöks kaniner då mamman ska göra äpplen tills imorrn för nått event.
Och jag menar man kan ju inte säga nej till nått som innefattar CHOKLAD!!!!!





Jag vet inte vad som hände, hon har hunnit med att göra lasagne, äpplen och brownies idag. Det är mer än hon har gjort på hela året... men det går nog över igen och då blir det till att leva på kyckling och ris igen.

Dagens träning: 5 km på löpbandet vilket jag idag klarade på 28 minuter. Bra för att va mig, och en klar förbättring. Roligt att se att det lönar sig. Efter det blev det lite mage 20 min och step 30.
Nu ska jag nog läsa min bok tills Snusarn dyker upp.
En sak till. Saknar dig Milli, du kommer ju va borta så länge... : (

Puss & Kram

Shopping

Kategori: Allmänt

Det är inte bra att va ledig! Nu har jag spenderat ännu mer pengar... inte bra innför allt resande som kommer framöver.
Men jag har inte köpt ett plagg sen December så lite kredd till mig iaf tycker jag.
Här är fynden



Lite dålig bild men jag är nöjd med mina köp!
Nu ska jag äta lite innan färd till gymmet för KICKBOXNING! Min favorit.
Hörs då!

Presidents day

Kategori: Allmänt

Idag är det en röd dag vilket innebär att pappan är hemma från jobbet och jag är ledig! : ) Det tackar vi för.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, just nu väntar jag på att Milli ska dyka upp här på internet. 
Det regnar fortfarande ute.. trist...
Kanske åker jag iväg till shopping centret, fast det kanske är stängt idag??? Aja blir iaf  kickboxning 5.30 så jag har nått att se fram emot. Och sedan färgning av Millis hår och Gossip girl & One tree hill : )

Det va allt.

Dripp dropp, dripp dropp.....

Kategori: Allmänt

Det regnar sjukt mycket här just nu, så mycket att det droppar från mitt tak! Det märks att husen här inte är byggda för dåligt väder. Det sägs att det är en storm på väg oxå men hoppas inte! Jag vill ha värmen tillbax nu.
Vaknade 7.30 imorse så jag drog iväg till gymmet för ett tidigt pass klockan 9. Sen fortsatte jag ända till klockan 12 då det va pass efter varandra. Så mycket träning idag, skönt.
Efter det mötte jag upp Milli och Sus för lunch. Milli åkte sen för att träffa sin mamma och jag och Sus åkte hem till mig för filmkväll. Bara det att filmen va rikitgt dålig och vi såg kanske 20 minuter sen gav vi upp.
Imorrn är jag ledig, kanske följer med Camilla då hon ska skjutsa hennes mamma och Anders till half moon bay. Sen ska jag såklart hinna med kickboxning då jag är ledig! : )
Nu ska jag kika på Desperate housewifes.
God natt.

Min dag

Kategori: Allmänt

Började som sagt på gymmet sen bar det av till Target för shopping av allahjärtans dag presenter. Hittade även 2 bikinisar för komma hawaii resa.



Dom två överdealarna passar sig bra till samma underdel.  Va lite ekonomsik där : ) Svart underdel har jag behövt en längre tid.
Blev 90 dollar fattigare efter detta besök.... inte vad jag behövde men, men....

Sen  blev det jobb...


Tur att barnen kan hålla varandra sällskap när dom går på skithuset.



Tittade på lite tv innan sovdags.....
Och nu sitter jag här med godaste chipset för tillfället



Det är så jag laddar inför Hawaii.
Heja Emma.

Happy Valentine

Kategori: Allmänt

Min alla hjärtansdag kommer jag fira med barnen. Jga börjar jobba om en timme och jobbar sent. Jag som va så sugen på utgång. Men jag får hållamig till nästa helg istället.
Idag hade jag en riktigt bra morgon, vaknade vid 8 för att pallra mig iväg på athletic conditioning i 55 min efter det simmade jag 30 min sen gav jag upp för det va så kallt! Va riktigt skönt att kliva i bubbelbadet efter det.

Igår va jag till gymmet efter jobbet och sprang 30 min och sen tänkte jag att jag lika gärna kunde testa och se om jag kunde komma in på kickboxningen även då jag va nr 11 på väntlistan. Men det funkade! Så det blev lite extra träning än vad som va tänkt från början. Kul!
Sen mötte jag upp Sus för middag på macaroni grill och bio. Vi såg Schopoholic, jag somnade i mitten. Va väl en sådär film.. gick att titta på iaf.

Nu har jag precis sovit lite middag det va välvehövligt för jag va riktigt trött.
Den enda som lyckades med låttips va min käre mor, tack mamma! Men kom igen ni andra en låt är vad jag begär : )
Nej usch nu börjar jag snart, vart tog denna eftermiddag vägen?
Hoppas ni haft en bra alla härtans dag!
Puss & Kram

Hawaii!!!!!!!

Kategori: Allmänt

Bokade precis resa till Waikiki, Honolulu HAWAII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 stjärnigt hotell precis vid stranden till ett rimligt pris oxå.



Här kommer Jag, Sus & Milli befinna oss om exakt en månad.
Jag sitter här med ett leende på läpparna, tänk att det kan kännas så bra att göra av med lite pengar : )
Jag fortsätter att drömma mig bort.....

Bilder Utah

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder som jag lovat...

 
Tobey & Jag på flygplatsen

 

Här bodde vi



Lisa



Tobey dricker varm choklad



Tobey & Lisa tar en paus



Benjamin är redo för tubing



Hela familjen





Riktigt skoj va det!



Lisas systers barn som jag tog hand om. Sötnos!





Alla hjärtans dag presenter


Texten på t-shirten



Downtown Park city

Det va lite av resan har tyvärr inte fått alla bilder av Lisa än så det kommer väl mer så så smånigom.

Låttips tack!

Kategori: Allmänt

Ipoden är en av dom bästa presenter jag fått på länge, imorse va jag ute på morgon promenad och musiken gör att jag går lite extra långt : )
Takida spelas flitigt  i mina öron men jag börjar lite lätt tröttna på samma eviga musik. Har ni nån bra låt som ger en liten extra kick på springturen behöver inte va värsta poplåten jag kan bli lika peppad av en lugn låt, dansband eller vad tusan som helst! Billy opel spelar jag oxå, det gör mig glad : )
Så kom med förslag plus att jag vill veta vad ni lyssnar på där hemma!

Tänk att musik kan göra mig på så bra humör, jag måste säga att jag saknar min gitarr.
Men snart igen.

Å min gitarr en trogen vän.

20.29

Kategori: Allmänt

Dagen har gått fort, träningen idag blev en blandning eftersom jag inte kunde välja vad jag ville göra. 20 min på löpbandet och 55 min kickboxning. Det va lite trötta ben idag men ändå kul!
Jaa annars jobbat och nu väntar jag på Milli, vi ska planera och nu kanske vi har tänkt om till Hawaii istället för Mexico. Så mamma du behöver inte va orolig : )
Men vi får se vad vi hittar. Det är jag och Milli i ett nötskal, vi tar det lite som det kommer and I love it!
Nu kommer finbesöket och jag har laddat upp med ett helt fruktfat!


Jag drömmer mig bort så länge...

10.04

Kategori: Allmänt

Nu har jag hunnit med halva släkten på morgonen tror jag. Först ringde mamma och jag har ju väntat på hennes samtal. Hon har skickat med grejer med Millis mamma, dom kommer ju imorrn!!!! Sen ringde jag farmor för hon fyllde år igår, hon blev så glad så fick även prata med farfar lite. Efter det ringde pappa och dom har nu bokat resa!! Wiiiihooo, längtar som en tok. 5:e April kommer dom till NY, 8:e April till SF. Min familj här åker bort den 9:e så det passar sig väldigt bra att vara här över påsken och sen blir det antagligen roadtrip till LA, jag vill ju se universial studios innan jag åker hem.
Sen vet jag inte, vi har en helg som vi inte vet vi ska hitta på, vi vill alla se Grand Canyon, men är ju så krångligt att ta sig. Kanske blir Las Vegas en tredje gång, för pappa och Karins skull så dom får se det. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på, nån som har nått bra förslag?? Jag är ju som sagt reseledare : )

Klockan tickar på jag som skulle varit ute och sprungit nu. Men jag börjar inte förrns 14 igen så har ett tag¨på mig. Kanske tar en kickboxingklass istället klockan 12. Är ju så mycket roligare!
Igår blev det promenix 50 min, mage 20 och body step 30. Träningen går så bra. Kul!

Jag & Sus spenderade 2 timmar åt den j-vla mexico resan igår men utan framgång! Fan! Hittar inget bra.. men is i magen det är vi bra på.
Ikväll blir det planering av roadtripen, hoppas det går bättre.

Bye, bye

Träning

Kategori: Allmänt

Hur kan det va så otroligt kul att träna, man känner sig så duktig efter. Har varit på ett kickboxing pass och jag måste ha samlat på mig en bra massa energi förra veckan som bara väntade på att komma ut. Timmen gick fort och jag hade lätt kunnat fortsätta längre. Känner redan nu av  början till träningsvärk i armar och ben. Känns bra och jag kommer somna gott.
Känns även bra att jag verkligen vet vad jag vill syssla med i framtiden och att jag hittat utbildning inom nånting som intresserar mig otroligt mycket. Nämligen idrott och hälsa området. Nu håller vi bara tummarna allihopa att jag kommer in på skolan till hösten.                            



Nu ska jag återgå till att fixa med bilder från veckan så jag kan lägga ut. Även leta mer Mexico resor. Men internet är otroligt segt just nu så får se hur det går.
Over and out

Back in San Mateo

Kategori: Allmänt

Nu är jag åter på hemmaplan. Resan va lyckad faktiskt och jag hade det väldigt bra, fick lite semester även fast jag jobbade.
Restaurangbesöket va lyckat och jag blev överlycklig när jag såg att dom hade bea sås. Men nej dom kan inte göra såser i detta land, Denna smakade löksås.
Lördagen ägnades åt alla hjärtans dag firande. I förtid. Det är mycket, mycket större här än i lilla Sverige. Alla som va på resan fick en t-shirt med tryck på och sen pyjamasbyxor som va rosa med hjärtan. Jag lägger ut bilder sen. Roligt va det iaf : )
Igår fick jag även en liten present från älskade Milli. Tack vännen!!!

Innan hemfärden igår blev det längskidor igen. 15 km även denna gång, samma sak då tiden räckte inte till för nå mer innnan det va dags att bege sig tillbax till California. På kvällen blev det bio med Milli & Sus. Härligt att va hemma igen.
Nu måste jag rusa ska iväg på kickboxning på gymmet, får passa på när man slutar tidigt!

Hoppas ni sussar sött hemma i Svealandet.
Puss & Kram

Dag 6 & 7- längdskidor, ännu mer folk och snö

Kategori: Allmänt

Igår kunde jag inte heller skriva, jäkla internet! Så det får bli en 2-dagars nu.
Igår tog jag mig ut igen för längdskidor, blev 15 km denna gång men spåren va dåliga då det är varmare ute nu. Men det va iaf skönt att va ute och få lite frisk luft! Jag jobbade 2 timmar ungefär men då sov barnen så inte särskilt ansträngande : )
Idag har jag haft systern lillkille på morgonen och nu sover han och Tobey. Dom små är ju för härliga, 2-åringar kan charma mig lätt som bara den.
Nu är det iaf lugnt och skönt tills alla kommer tillbaka från slalomen. Har kommit 6 personer till nu så det blir mycket när alla är samlade. Ikväll ska vi alla ut på restaurang...

Nu har jag gjort om mitt dygn helt, är så trött vid 10 på kvällarna så jag somnar om jag tittar på tv. Sen sover jag till halv 9 ungefär. Inte bra och jag blir bara seg. Imorrn får jag nog till att ställa klockan tidigt så jag får tillbaka rytmen igen.
Ser inte fram emot att komma tillbaks till vanliga jobbrutiner igen med start tidiga mornar och slut sena kvällar.

Mexico är fortfarande inte bokat! Hoppas det blir ordnat snart, hade varit bra  och veta hur mycket det blir och  hur mycket pengar jag har att leva för. Men snart hoppas jag!
Igår va det den 5:e ferbruari och det innebär att pappa kommer om 2 månader och jag har varit här i 9 månader! Tiden går....

Blir inte så intressanta inlägg men kankse för att alla dagar här i Utah se ganska lika ut och jag har inte så mycket annat liv än familjen. Saknar mina vänner i San Mateo och ett socialt liv!
Men bara 2 dagar kvar nu, veckan har gått otroligt fort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ta hand om er!
Kramar

Dag 5- Tubing

Kategori: Allmänt

Idag har varit en riktigt bra och rolig dag, vi har varit och åkt i typ ringar eller vad man nu ska kalla det. Sånna man kan åka i efter tex en båt eller i vatten rutschbanor. Riktigt roligt va det och fort gick det ibland! Så synd att jag inte kan lägga in nå bilder... Efter det har vi ätit middag här hemma och jag är fortfarande kvar i den andra lägenheten. Internet funkar inte nere hos mig, så typiskt! Men, men barnen sover så det är lugnt och skönt. Jag tror dom ska titta på mamma mia och det är ju en bra film så jag stannar nog och tittar jag me.

Jag hoppas jag kommer ut på nån mer skidtur snart, det ska tydligen bli snö fredag så hoppas innan det! men jag har ingen aning om hur dagen ser ut imorrn.
Pratade med mamma och Sara idag, saknar er! Mamma ska skicka lite grejer med Millis mamma som kommer nästa vecka!
Bla så hon köpt svenska fotbollsdräkter till pojkarna som jag tänkte ge när Benji fyller år. Skönt att ha det ordnat så slipper man tänka på det.

Annars händer det inte så mycket här.
Hörs imorgon igen! Kramar Emma

Dag 3- Downtown Park City

Kategori: Allmänt

Kunde inte skriva igår kväll då mitt internet krånglade. Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat till liv. Sover lite för mycket här så jag blir alldeles seg...
Igår va jag ledig fram till klockan 2 så jag tog mig en promenad till centrumet här. Va mysigt och dom hade ganska många små affärer så där fick jag några timmar att gå. Ville ut och åka längskidor men skavsåren är inte att leka med så jag får ta det lugnt ett tag.  Trist!
Synd att jag inte har nå pengar att shoppa för bara. Fick betalt för 3 veckor istället för 1 så jag kan betala Mexico. Men allt kommer gå till den resan så jag kommer va bra pank ett tag framöver... Men det får bli ett annat problem : )

Nu ska jag gå upp och äta frukost innan jobb. Skriver mer ikväll om internet funkar vill säga!
Puss & Kram

Ja må han leva, ja må han leva...

Kategori: Allmänt

Min älskade underbara storebror fyller idag 26 år!


Jag saknar dig nå otroligt mycket, hoppas du får en bra dag och att Sara tar väl hand om dig! : )


Eftersom jag inte kan ringa så fick det bli ett grattis här!
Många kramar från systra di!

dag 3- längskidåkning

Kategori: Allmänt

Jobbade 9.30-13.30 idag sen begav jag mig ut på längskidor!!! Så himla härligt och jag måste ju erkänna att jag faktiskt saknar snön lite grann. Strålande sol va det och jag gjorde en runda på 11 km. Efter ett varv på 5 så hade jag såklart fått skavsår men det blev ändå ett extra varv. Hade kunnat fortsatt ännu längre, va inte jobbigt alls och jag blev inte ens uttråkad.  Annars brukar mina fötter göra väldigt ont när jag åker för första gången på länge men icke idag.
Skidorna va typ sånna man hade när man va 5, haha va sånna man inte behöver nån valla på, med typ räfflor under. Fästet va ypperligt bra i näst intill isiga spår. Men glidet... nja där blev det bra träning för armarna iaf : )
men roligt va det iaf och riktigt, riktigt njutis!

Nu jobbar jag oxå, dom är ute på middag så jag har stoppat alla 3 ungar i säng och ska nu ta mig lite glass. Imorrn vet jag inte vad som händer. Nästa tur på längskidorna hoppas jag blir längre, ska då ladda upp med skavsårs plåster!!
Kanske borde vila fötterna en dag iaf.. får se..

Idag fick jag även mail från aupair förmedlingen jag åker med. Det är dags att boka hemresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Galet, galet, galet.. 1:a Mars måste papprena va inne så nu måste vi verkligen ta och planera våran roadtrip så jag vet när jag kan åka hem. Tiden går snabbt. Jag är snart hemma. Med blandade känslor.


Så jag antar att jag kan säga att vi ses snart, nästan iaf : )

Kram på er alla, jag saknar er!

Dag 2- Jag & mormorn

Kategori: Allmänt

Har jobbat idag ca 4 timmar. Med mormorn som gör lite galen. Hon är jätte söt och snäll men oj oj oj vad hon pratar och inte får jag äta vad jag vill heller. Vi va på restaurang nu på kvällen och hon frågade om jag ville ha lite ärtor. Jag sa vänligt nej tack, men hon fortsätter fråga och jag fortsätter säga att det är bra och att jag kanske tar lite sen.  Haha då tar hon och lägger på ändå... Ett nej är ett nej och lite jobbigt att hela tiden få lov att säga emot flera gånger innan hon förstår. Men, men.... det va ett av mina i-lands problem idag ; )

Annars har väl dagen varit bra, har tagit hand om kusinen, och efter det va jag på det lilla gymmet här i nästan 2 timmar. Körde kondition i en timme, lite springning och cykling, men det är ju så tråkigt på dom jäkla maskinerna!!!! Sen blev det lite styrka men fanns inte många maskiner men med lite fantasi så gick det bra ändå.
Dagen imorrn blir nog i princip likadan, jag är verkligen här bara för att jobba. Jag menar  jag tar ju inte ens hand om mina "egna" barn..
Ska bli spännande och se resten av veckan och om jag kommer ta mig ut på nå längdskidor eller ej.

Pappa & Karin ringde idag oxå! Dom skulle till och boka resa så nu hoppas jag att det är gjort. Den 5:e April åker dom till NY och sen 8 eller 9 kommer dom till SF. Wiiiiieeeeeeeeeee!!! Ser verkligen fram emot det och nu hoppas jag att det ordnar sig med min ledighet när dom är här. Har inte så många mer semester dagar kvar men jag hoppas att dom är lite schyssta iaf.

Så nu är det mycket att se fram emot. När denna resa är över så blir det Mexico nästa. 11-15 Mars om allt går vägen med bokning nu.  Innan det ska vi även hinna med både min & Benjis födelsdag den 7:e Mars.
Det är mycket att se fram emot framöver och det gillar jag! : )

Nu babblar jag mest på för att jag har tråkigt, så ska titta på OC nu innan ni blir allt för uttråkade.
Ha det så bra, det ska iaf jag försöka ha!
Kramar från mig

Dag 1- phuuu...

Kategori: Allmänt

Hej å hå den här resan kommer ta på mina krafter, det känner jag redan nu. Jag är riktigt glad att jag bor med mormorn och morfarn i ett eget place. Då är det bara att rymma ner dit när det blir för mycket. Jag är dock inte chokad över att jag sover i en bäddsoffa i vardagsrummet/köket. Man är ju som sagt au pair då är det inte så noga. Men förhoppningsvis kommer väl alla hänga i den andra lägenheten eftersom all mat och så är där.

Imorrn vet jag faktiskt inte vad planen är riktigt, tror att jag kommer ta hand om Lisas systers barn... hmmm helt plötsligt hade man ett till värdbarn. Nu låter jag väldigt bitter får se hur den här resan kommer bli, den kanske blir jätte bra. Men just nu känns det inte så spännande direkt. Tur är att dom har ett litet gym och jaccuzi här så där kommer jag va. Plus att jag kan ut och springa för så kallt är det inte.
Såg även spår för längdskidor idag och det såg helt underbart ut. Får se när jag kommer ut på det!

Klantiga jag har glömt min grej som jag måste ha för att kunna lägga in kort på datorn, så bilderna får väl komma när jag är hemma igen.
Nu ska jag bädda ut min "säng" och sen kika på lite OC innan det är dags att sova. Kommer bli långa dagar.

Puss & kram till er alla