solemma

Miami

Kategori: Allmänt

Nu ar vi i Florida har sovit tva natter pa motel i Fort Lauderdale. Men idag har vi checkat in pa ett hilton narmare hamnen dar vi ska aka fran imorrn. Sa nu har vi lite lyx igen. Fick ett bra pris fast vi sover i samma sang, men den va stor och lyxig sa det blir mysigt : )
Kanner mig verkligen som en backpacker forutom att vi har sjukt mycket packning. Det ar sa manga som skrattar at oss. Da ska vi aven kopa mer vaskor i Miami nar vi ska till och shoppa lite. Sa pappa du far nog ta stora bilen : )
Vi har bott pa alla mojliga vis. Sunkigt pa hostel i NY. Fint hotell i DC, motell i fort launderdale och nu fin hotell igen i Miami. Har varit riktigt skont att fa lite lyx och kanna sig frasch och ta en dusch pa dessa fina stallen. Sen ar det baten kvar innan hostel vantar igen i Miami for 8 dagar. Hoppas verkligen det ar nagot sa nar frascht da vi ska va dar ganska lange.

Nu haller jag pa och tvattar lite sa jag har lite rena klader till kryssningen!! Imorrn bar det av, wiiihoooo!!!
Men ett minus ar att vadret fortfarande ar piss. Men det ar iaf varmt sa shorts vader ar det. Men jag vill ja brannan oxa! Igar eftermiddag klarnade det upp lite iaf sa vi drog ivag for att ata middag vid stranden. Det slutade med att vi hamnade pa alderdomshem och fick oss ett gott skratt.
Men middag fick vi till slut och aven en ol, grymt gott va det.
Nu ar jag riktigt party sugen sa kryssning kommer passande imorrn.

Far se nar vi hors igen, vet inte hur det finns tillgang till internet resten av resan. Kryssning ar vi pa i 5 dar iaf.
Sa om ni inte hor natt pa ett tag sa ses vi iaf om 2 veckor!

Puss & Kram

NY, DC & James Bond

Kategori: Allmänt

Nu befinner vi oss i Washington DC. NY va bra men jag har ju varit dar forr. Men det ar sjukt hur skitigt allting ar dar!!!
Jag gillar DC battre. Vi bor mycket finare tack vare min hostmamma. Hennes pappa ager ett hotell och vi fick ett riktigt bra pris. Idag har vi varit och sett vita huset och aven James Bond ( Pierce Brosnan) Sa antligen har jag fatt se en kandis. Det har ju varit ett av mina mal detta ar ; ) Men han ville tyvarr inte ta na kort men bildbevis lyckades vi smyga till oss iaf. Haha!

Imorse va vi upp halv 7 for att trana. Kande oss mycket duktiga innan det va dags for frukost. Ska forsoka halla i traningen lite iaf sa man inte tappar allt under dessa 3 veckor.

Resan fran San Francisco gick val sadar. Det borjade med att sag hej da till alla. Blev lite tarar....
Sen va vi saklart i sista minuten till varat flyg, som tur va va det forsenat annars hade vi knappt hunnit. Nar vi skulle checka in vaskorna sa va det grymt mycket overvikt!!! Vilket vi visste redan men trodde att vi skulle komma undan med.. hmmm vet inte riktigt hur vi tankrte. Men det blev till att kopa en kartong och slanga i en massa klader.
Blev billigare sa an att betala overvikt. I NY kopte vi oss ett varsit till handbagage. Sa jag kan lova att vi har mycket packning. Jag kommer nog aven kopa en till resvaska i Miami. Jag vill ju shoppa nanting och som det ar nu sa har jag vikten precis sa jag klarar mig. Det aven tack vare Anna som har tagit en massa saker till oss.

Imorrn bar det av till Fort Laudedale(ligger i Florida)  for 3 natter innan kryssningen. Men det ar storm dar nu sa har ingen aning om hur det kommer ga. Det suger verkligen att man ska ha san himla otur med vadret. Vi vill ju ha solsemester och jag har da inte lust att va ute pa natt hav om det ar storm... Vi far helt enkelt se hur det gar och hoppas pa det basta!

Nu ska jag ga upp till brudarna igen och passa pa att njuta av vara harliga sangar. Lar val inte bli sa mycket mer lyx nu.
Ikvall blir det bara mys!

Ha det sa bra alla.
Puss & Kram

Pa resande fot...

Kategori: Allmänt

Nu beger jag mig ut pa resor i 3 veckor!!!!!!!!!! Start om 2 timmar och NY blir forsta stoppet. Har inte sovit en blund inatt da vi va ut en sista gang pa Vinylroom och hamnade aven pa efterfest. En riktigt lyckad avslutning!!

Nu har jag precis packat klart och det kommer bli overvikt sa det smaller om det. Men man far hoppas att man har tur och att dom ar snalla.
Nu vill jag bara aka till flygplatsen och satta mig pa planet. Jag vet nagra som kommer somna som sma barn iaf ; )
Men forst ska jag hamta Milli och sen aka till barnens baseball och saga snabbt hej da och sen skjutsar mamman oss dar ifran.

3 veckor sa ar jag hemma, helt sjukt och jag har nog inte fattat det an.
Det ar jatte jobbigt att saga hej da det har jag agnat mig at i 2 dagar nu...... Ar blandade kanslor, for det har livet kommer jag aldrig fa tillbaka. Har varit ett enormt grymt ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Funderar du pa att aka som aupair sa sager jag bara: GOR DET!!!!!!!!!!!

Nej nu tickar klockan pa och jag maste stuva in allt i bilen.
Far se hur det blir med uppdatering under resans gang.
Jag ar enormt forvantansfull pa denna resa och langtar tills jag far traffa er alla!

Ta hand om er sa lange.

Puss puss

Paus

Kategori: Allmänt

Tar mig en liten paus i packningen, eller jag rattare sagt gav upp lite.. Vet inte hur jag ska fa med allt.
Har haft en bra dag med mamman och barnen. Kom precis hem fran baseball, giants vann inte denna gang men det va riktigt spannande ett tag : )

Hade behovt sova lite middag nu men jag ska fortsatta packa och sla in scrapbooken innan det ar dags for middag med familjen och saklart Camilla!!! : )

Foresten sa ar jag riktigt blond nu efter besok hos frissan, jag ar nojd!!!

Ta hand om er!
Puss puss

Varfor sitter jag har...

Kategori: Allmänt

Jag borde verkligen ligga och sova nu. Men har inte haft nan tid alls for bloggen och man ar ju nastan lite smatt beroende : )
Jag maste saga att jag lever ett stressat liv nu. Allt ska verkligen hinnas med nu sista veckan. Har gjort klart scrapbooken idag iaf. Har setat i ca 3 timmar.... Men jag blev nojd till slut aven fast det inte blev som jag tankt mig. Fick lov att gora klart den idag eftersom jag imorrn ska ut och ata hej da middag med familjen.

Resten av veckan kommer se ut ungefar sa har:
Onsdag: Jobb 7-8
                 Farga garet 8.30
                 Aka pa baseball med familjen 12.00
                 Middag runt 18.00
                 Packa

Torsdag: Jobb 7-15
                 Frisoren igen for klippning 16.15
                 Packa. NU maste allt va nerpackat!

Fredag: Jobb 7-8
Sen blir det val till att gora alla "sista minuten" grejer sasom avsluta banken, packa lite till kanske, skriva ut annu mer papper infor resandet. HItta natt snyggt till kvallen da det blir till att aka hem till Camilla. Hennes familj har en  avskedfest for henne sa pizza och ol och sedan utgang pa vinylroom en sista gang : )

Lordag: Saga hej da och flyga till NY 11.23

Dagarna kommer ga fort...
Nej nu maste jag sova, klockan ringer om 6 timmar igen, hua

Puss pa er alla!

Grattis!!!!!

Kategori: Allmänt

Grattis familjen Juhlin till en liten Victor, nu vill jag bara hem och traffa er!!!!! Kanns helt ofattbart att en av mina basta vanner har fatt en liten knodd jag har inte ens sett dig gravid Emma : ) Men jag onskar er all lycka och jag vet att ni kommer klara det galant, coola foraldrar far lillen iaf maste jag saga. Langtar tills jag far komma hem och mysa med Victor jag me : )

Tillbaks till verkligheten. Jag jobbar fortfarande. Foraldrarna kommer inte hem forrns imorrn kvall. Men helgen har iaf gatt jatte fort, men hur mycket jag ens forsoker sa ar jag less pa jobbet iaf. Kan inte fatta att det bara ar 6 dagar kvar. Sa jakla harligt!!!!!

Nu nar jag skulle va hemma med barnen hela helgen sa tankte jag ju fa gjort lite saker. Sa som packning och fixa scrapbooken till familjen. Men tror ni jag gjort n att. Nej.... Varfor ska man alltid vanta in i det sista. Eller iaf jag...
Men lite vettigt fick jag och Milli gjort iaf, hon har varit har lite och hallt mig sallskap, maste saga att man far leta lange for att hitta en san bra van som du. Iaf sa har vi bokat en massa hostel (boende) till varan resa. NY & Miami ar fixat. Men Washington DC ar fortfarande kvar. Ar nastan trott pa stallet innan jag ens kommit dit ; ) Ar jatte svart att hitta natt billigt & bra boende och gor man det sa ar det fullbokat. Sa ja jag vet inte hur vi ska losa det. Men det loser sig alltid : )

Jag ar sjukt trott nu, borde sova men seg som alltid. Lar val bli vackt av Tobey mitt i natten. Han brukar alltid vakna minst en gang och ropa. Jag tror nog inte smabarns livet ar natt jag ar redo for riktigt an.

Imorrn ar barnen i skolan iaf sa jag far lite egen tid och ska da passa pa att TRANA!!!!! 2 dagar utan och jag kanner mig ur form. Haha ja mamma kanske jag haller pa att bli traningsnarkoman ; )

Igar va vi och sag Hanna Montana filmen. Pojkarna gillade den iaf, sa sota sa.
Imorrn ska jag och Tobey baka jordgubbstarta medans Benji ar och lar sig spela schack. Benji ar i skolan anda till halv 5 imorrn.  Pappan fyller ju ar idag sa vi tankte overraska med tartkalas pa tisdag.

Nog babblat. Dags att sova. Man ar ju mamma pa heltid ; )
Godnatt mina godingar! ♥

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Klockan ar nu 8. Jag har nu borjat min helg med pojkarna. Sista spurten nu. Hoppas pa en bra helg sa jag inte aker svarande har ifran ; )
Idag ar det baseball pa morgonen for Tobey sen vet jag inte vad vi ska hitta pa.
Hoppas pa en riktigt bra helg sa jag slipper aka svarande har ifran ; )

Nu har domn tittat pa TV en timme sa ska nog ta och satta lite fart pa dom nu. Fast forst kanske jag ska fa pa mig lite klader....

Ha en bra helg alla.
En vecka kvar tills min semester borjar, harligt!

Puss & Kram

Min dag so far

Kategori: Allmänt

7-8 Jobb
9.15-10.15 Spinning
10.15-11.00 Styrka i gymmet
11.00-12.00 Simning
12-14 Lunch & lite solning vid poolen

Sa spannde ar mitt liv for tillfallet. Nu ska jag a hamta barnen, skolan ar precis brevid gymmet sa inge storre forflyttningar har inte ; ) Sen blir det playdate & fotboll for Benji. Sen slutar jag for idag!

Se Jerker idag simmade jag ; )

Ha det sa bra nu maste jag kila...

Puss puss

Springtur

Kategori: Allmänt

Ar typ ledig hela dan fram till klockan 17. Sa har variit ut pa en springtur, det har blivit valdigt lite turer nu pa sista tiden. Jag har hangt mer pa gymmet. Maste ju utnyttja det in i det sista : )
Men idag blev det iaf ett pass pa ca 1 timme. Med halva tiden lopning i bra fart och sen 2 minuters intervaller pa tillbaka vagen. Maste saga att det va det jobbigaste jag gjort pa lange... benen blev helt slut. Det visar bara vilken bra traning lopning faktiskt ar det ar ju  aven kul nar man kan variera det lite. Antar att det kommer bli mycket mer lopturer nar jag ar hemma i venjan under sommaren. Det finns ju ett gym men inte vidare stort ; )

Nu borjar jag tanka lite smatt pa vansbrosimningen som narmar sig. Om 2 mander ska jag simma. Traningen till det gar val sader. Men jag har en manad pa mig nar jag kommer hem sa  jag far ta tag i det da... hoppas nu bara pa en varm sommar sa man slipper frysa ihjal i vattnet....

Jag borde gora natt vettigt nu av alla hundra saker som ska fixas innan hemfard. Men jag fastar alltid har. Kanske jag ska borja med korten som jag ska gora ett fotoalbum av till familjen...

Puss & kram
Sol

365 dagar

Kategori: Allmänt

Ett ar har nu spenderats i USA. Vart tog tiden vagen????
En manad sa har ni mig hemma igen, nu langtar jag som en tok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ses snart
Puss & Kram

Lyckad helg!

Kategori: Allmänt

Helgen blee v ett valdigt lyckat "avslut" i San Francisco. Kommer inte komma in dit na mer nu innan avfard.
Lordagen blev det utgang pa lite olika barer, blev inte mycket somn den natten... Sondagen ringde Camillas vardpappa och hade 2 biljetter till baseball match. Forst tvekade vi lite eftersom det regnade och matchen skulle borja 2 timmar efter han ringt... Men ar riktigt glad att vi gick,vi hade sa jakla rolig sondag. Jag & Milli i ett notskal ; )

Bjuder pa lite bilder nu eftersom jag varit pa target idag och brant in dom pa skiva.



Vi hade grym utsikt over Union Square



Cleopatra va pa besok



Champagne bjods det pa : )



Haha snygg gruppbild innan utgang



En bar



Nina, Milli & Stine



Jenny & Jag









Ja som sagt sa hade vi en valdigt rolig och konstig sondag, fick ju 2 biljetter av pappan och sen nar vi kom dit sa va det en annan som gav bort tva. Vi forsokte da salja dom vidare men forsaljningen gick inge vidare ; )
3 personer undarde om vi va tvillingar. Har vi aldrig hort forr men idag 3 stycken. Kansdke va det for dom fina trojorna vi kopte.
Fick aven fragan om vi va cheerleaders, ryskor om vi va fran frankrike.. Fick gratis pizza och sen fick lov att tigga lite nar vi kom tillbaks fran SF. Vi akte ju tag och jag hade min bil pa stationen sa vi skulle ta oss hem men nyckeln hade jag redan skickat hem i min vaska. Sa vi fick dra en rovare och saga att vi tappat nycklen och bara hade 4 dollar. (Vilket va sant) Och en snall taxi chauffor skjutsade hem oss. En liten del av allt underligt vi va med om. Men kul va det.



Vi hade grymt bra platser, nastan sa man satt pa planen ; )



Trogna fans som vi e sa fick vi lov att kopa en varsin jacka.





Hela publiken jublar, Giants vann!



Efter matchen gick vi nastan en timme innan vi fick nog. Sa vi lekte lite turister och blev skjutsade pa cykel.

Jaha nu ar det tisdag, detta inlagg satt jag och skrev igar nar det helt plotsligt blev helt svart i hela huset... grrrr!!!!!
Har inte sovit mycket inatt  alls pga av att jag klockan 2 vaknar av att det regnar in.. detta fortsatte anda tills 6 pa morgonen och da va det ju anda nastan dags att ga upp. Sa jag har legat och lyssnat till droppande vatten hela natten. Plus att jag igar fick lov att jaga ut en stor odla ur huset, jag va nog mer skraj en Tobey.
Har jag namnt att jag ar redo att aka har ifran nu..... : )

Nu maste jag vacka upp Tobey han somnade i bilen som vanligt.
Puss & Kram






Hyatt

Kategori: Allmänt

Hotell ar nu bokat till lordagen. 5 tjejer blir vi som ska ut a gora stan ; ) Blir ju min sista helg i SF da nasta helg agnas at jobb. Det anda positiva med det ar pengarna..... inte for att det kommer bli mycket men men....

Vi fick iaf ett fint hotell mitt i smeten till ett bra pris. Fast da ska val tillagas att vi bokat ett rum for 2 personer. Men vi va noga med att fa tva dubbelsangar sa da far vi latt plats. Planen ar val fest hela natten iaf ; )

Kanns sa himla bra nu att det narmar sig slutet och varan tripp!! 2 veckor kvar sen ar vi pa vag, yeeeeyyyy!!!!
Imorrn blir det lite mer jobb an vantat da lille Tobey har fatt feber, stackarn....
Kvallen far kanske agnas at middag pa nagon restaurang har i narheten med lite tjejer. Far passa pa nu att gora sa mycket som mojligt. Det ar sjukt att man nu tanker hela tiden att det har kanske ar sista gangen jag ser det har eller gor det har. Vet vem om jag nansin kommer tillbaka just hit??

Jag ar sa trott just nu men ar bloggen trogen. Men jag tror det far racka nu for annars slocknar jag.
Hoppas alla haft ett bra valborgsfirande. Jag hade tom glomt bort att  det va sista april idag. Sa kan det ga nar dom inte firar nanting har.

Puss & God natt med er

Hotellet vi bokat, Grand Hyatt, San Francisco